E oficial! Sătmărenii vor PLĂTII DUBLU la SPITALIZARE VIDEO

Sătmărencele NU își cunosc DREPTURILE

Managerul Spitalului Județean, Marcela Papici, a anunțat luni, că începând din data de 15 martie, în urma unei hotărâri a Consiliului de Administrație, preluată de către Comitetul Director al unității spitalicești, taxa de coplată a serviciilor spitalicești se va modifica de la cinci lei la zece lei. Cu alte cuvinte, de două ori mai mult decât în prezent.

Marcela Papici a declarat că nu i se pare o creștere exagerată, în condițiile în care majoritatea spitalilelor din județene vecine practică nivelul maxim admis de lege. Adică, zece lei.

Marcela Papici a mai declarat că din această taxă se acumulează la bugetul Spitalului Județean în jur de 1.500 de lei în fiecare lună. În urma acestei majorări, nivelul încasării va ajunge la circa 3.000 de lei.

Astfel, pacienţii vor plăti începând cu această lună o taxă de 10 lei pentru serviciile de spitalizare, cu excepţia celor de urgenţă. Pacienţii vor da 10 lei o singură dată la externare, indiferent de perioada spitalizării, iar medicii de familie vor primi 50% pentru pacienţii înscrişi pe liste şi 50% pentru servicii

Până în data de 15 martie, plata se face la caseria veche, accesul efectuându-se prin a doua ușă a Spitalului Județean, în zona vechii secții de chirurgie.  Dar de la mijlocul acestei luni achitarea coplății se va face la noul punct de caserie, care se va muta în incinta Spitalului Județean, iar accesul se va face prin intrarea principală. Tot acolo va funcționa un punct de informare a pacienților și a aparținătorilor.1 Comment on "E oficial! Sătmărenii vor PLĂTII DUBLU la SPITALIZARE VIDEO"

  1. SI ATI PUS O POZA IN CARE RADE…..SFIDATOR

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.