A megyei tanács vezetősége masszívan pöfékel az irodákban. Mintha saját birtokukon lennének

Az elhíresült, Victoria Palotabeli kocsmahelyzetet ábrázoló fénykép csak a jéghegy csúcsa, és nehogy azt gondolja valaki, hogy az ilyen törvényszegés nem mindennapos a közigazgatási rendszer helyi szintjén is. Sok intézményvezető a legkisebb szégyenérzet nélkül cigarettázik az irodájában, és senki nem képes tudatosítani bennük: törvénytelenséget követnek el. Naponta többször is.

Miközben a privát szféra irodaépületeiben szigorúan tilos a zárt térben való dohányzás, és a cigarettázó alkalmazottak kizárólag kint, a szabad ég alatt kijelölt helyeken hódolhatnak káros szenvedélyüknek, hogy ne rombolják mások egészségét is, az állami apparátus főnöki irodáiban magasról fütyülnek a 15/2016–os törvény előírásaira.

Például a Szatmár Megyei Tanácsnál Pataki Csaba (RMDSZ) tanácselnök és Ioan Rus (PNL) alelnök irodáiban folyamatos a cigarettázás. Elvégre a főnök nem tud dolgozni és az egyszerű halandók gondjaival foglalkozni, ha szája sarkában nem fityeg a füstölgő bűzrúd. Minden meghallgatás, tanácskozás, gyűlés olyan vastag füstfelhőben történik, amit szinte vágni lehet, a nemdohányzó meg csak fuldokoljon — állítják a PresaSM forrásai. „Bárki, aki belép a tanácselnökhöz vagy az alelnökhöz, tudja mi vár rá az irodában: sok füstölgés és nehezen lélegezhető levegő.” – teszik hozzá forrásaink.Fii primul care comentează! despre "A megyei tanács vezetősége masszívan pöfékel az irodákban. Mintha saját birtokukon lennének"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Consiliul Județean Satu Mare, Ioan Rus
Șefii Consiliului Județean Satu Mare fumează la greu în birouri. Se cred pe propria moșie

Închide