A picat Yahoo! Site-ul și serviciul de mail, nefuncționale

Utilizatorii din mai multe țări au raportate probleme cu aplicațiile Yahoo. Atât site-ul, cât și serviciul de mail sunt indisponibile, iar compania spune că se grăbește să găsească soluții pentru a rezolva problemele apărute. 

În mai multe țări, inclusiv în România, utilizatorii au raportat probleme în accesarea aplicațiilor Yahoo. Este vorba nu doar despre site-ul companiei, care oferă știri, ci și mai important, de serviciul de email, folosit de milioane de utilizatori.

Problemele au început încă de dimineață, potrivit celor de la downdetector.net, care inventariază disfuncționalitățile apărute în accesarea celor mai populare servicii online. Printre țările afectate se numără și România, Moldova, Bulgaria și Ungaria.

Compania a postat pe rețelele de socializare și un mesaj către utilizatori.

“S-ar putea să nu puteți să accesați unele dintre serviciile noastre, inclusiv email-ul. Prioritatea noastră în momentul de față este să rezolvăm problema. Vă mulțumim pentru răbdare”, se arată în mesajul postat de companie.

Utilizatorii sunt informați, atunci când încearcă să își acceseze căsuța poștală electronică că lucrează în sistem “offline”.

“Am încercat să intru în căsuța de mail, dar îmi spune că sunt offline, deși am net”, ne-a raportat un sătmărean.

“Nu merge site-ul, și email-ul mă anunță că nu sunt online”, a precizat un alt utilizator al serviciilor Yahoo!

“Am căsuța de mail gratuită, dar nu merge, mi-au spus și alții că au probleme”, a explicat un alt internaut.

Compania nu a oferit o estimare cu privire la timpul care va fi necesar pentru ca lucrurile să reintre în normal.

La începutul lunii martie, utilizatorii s-au lovit de o problemă similară în accesarea rețelei de socializare Facebook. Și atunci, probleme au fost înregistrate în majoritatea țărilor, iar compania a revenit cu un punct de vedere după incident pentru a explica ce anume s-a întâmplat.

1 Comment on "A picat Yahoo! Site-ul și serviciul de mail, nefuncționale"

  1. Se întâmplă mult prea des!!!!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.