A Szatmárnémeti körgyűrűt hozzákapcsolják majd az M49-es gyorsforgalmi úthoz és az M3-as autópályához


A Szatmárnémeti körgyűrű európai úthálózathoz kacsolása a szomszédos országokkal való gazdasági és kulturális fejlődéshez vezet.

Pataki Csaba, a Szatmár Megyei Tanács elnöke Budapesten találkozott Palkovics László, Magyarország innovációs és technológiai miniszterével. A találkozón megbeszélték azokat a lépéseket, melyekkel a Szatmárnémeti körgyűrűt hozzákapcsolják majd az M49-es gyorsforgalmi úthoz és az M3-as autópályához és ezen keresztül az európai úthálózathoz.

Pataki Csaba elmondta: „Ha Európához akarunk közelíteni, ahhoz gyorsforgalmi utakra, gyorsabb transeurópai folyosókra van szükség. A budapesti találkozón megállapodtunk a munkálatok összehangolásáról annak érdekében, hogy a határ két oldalon zajló munkálatok azonos ütemben, összhangban haladjanak.”Fii primul care comentează! despre "A Szatmárnémeti körgyűrűt hozzákapcsolják majd az M49-es gyorsforgalmi úthoz és az M3-as autópályához"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Pataki Csaba
BUGETOFAGI! CJ Satu Mare are de două ori mai mulți angajați decât CJ Bihor!

Închide