Acuzații GRAVE anti-Draxlmaier! Sindicalist: ”Atitudinile ostile, antisindicale și ilegale!”


Sindicatul Liber al Lucrătorilor din Cablaje (SLLC) a demarat procesul de înființare a unei celule sindicale la Draxlmaier Satu Mare. Deja s-au înscris mai mulți angajați, spre nemulțumirea – susțin sindicaliștii – a conducerii societății.

Supărați pe atitudinea conducerii Draxlmaier Satu Mare, pe care o consideră”ostilă, antisindicală și ilegală”, sindicaliștii vor face o notă scrisă către Draxlmaier Germania. Cea mai vehementă reacție a avut-o vicepreședintele Sindicatului Liber al Lucrătorilor din Cablaje, Gheorghiță Bica.

”S.L.L.C are convingerea că onor compania Draxlmaier în toate investițiile sale și-a asumat respectarea codului de conduită privitor la multinaționale al OECD care printre altele cuprinde și elemente ce garantează exercitarea dreptului la liberă asociere. Pe cale de consecință, S.L.L.C va întreprinde urmatorul demers: Vom adresa o notă scrisă Draxlmaier Germania informând conducerea companiei despre atitudinile ostile, antisindicale și ilegale ale ale conducerii Draxlmaier Satu Mare împreună cu așa ziși Reprezentanți ai Salariaților , cu “binecuvântare” , ” oblăduirea” și “acordul tacit” a directorului Sorin Ghită , cerând partenerului german să dispună încetarea imediată a acestei atitudini”, a spus Gheorghiță Bica.gheorghita bica6 Comments on "Acuzații GRAVE anti-Draxlmaier! Sindicalist: ”Atitudinile ostile, antisindicale și ilegale!”"

 1. Uitativa pe facebook la comentarii cum lingaii de la birou ataca sindicatul, asa se intampla si in fabrica, langa mine vine safa de echipa in fiecare zi sa ma convinga sa renunt la sindicat, asta e atitudine libera?

  View Comment
 2. Draxlmaier e o boala pentru tot Satu Mare , mergi acolo sa lucrezi pentru bani marunti si esti stresat din toate partile, nu esti ascultat si mai presus de toate la fiecare greseala se arunca in sus si in jos cu minus 5-10% din salar.Lucrez de aproape 2 ani si am vazut atatea in fabrica asta incat sper ca intr o buna zi sa se inchida !!

  View Comment
 3. Cobzas Elisabeta | aprilie 30, 2016 at 21:38 |

  Eu am fost intr-o ședință acuma vineri cu reprezentații angajaților, ei habar nu au de multe ce se întâmplă cu noi pentru ca nimeni nu le spune.Daca aveți nemulțumiri cereți audiență la ei si ei va ajută. Pe mine m-au ajutat.

  View Comment
 4. Cobzas Elisabeta ei spun ce vor . Nu odata am apelat la ajutorul lor raspunsul era “”O sa vedem ce putem face “””””Mergeti la personal “””””” Nu se poate face nimica “” . Eu cred ca au dovedit cit pot marire de salariu pe o prima …. UNITATE SI SOLIDARITATE !!!! PASTE FERICIT TUTUROR COLEGILOR DRM 🙂

  View Comment
 5. Elisabeta : le crezi ca habar nu au ce se întampla cu Noi ??? Eu nu cred !!! De ce sa cerem noi audiența de la ei ? De cate ori apela cineva cu problemă la ei , niciodată nu a fost rezolvat , au fost trimiș la personal în coace în colo , dar rezolvare nu sa găsit !!! Te întreb atunci la ce se numesc ei “””REPREZENTANȚI””” ??? Pe cine reprezintă ??? Pe muncitori în niciun caz !!!

  View Comment
 6. Dacă pe tine teau ajutat ai fost un caz foarte special !

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Citește articolul precedent:
Episcopia Ortodoxă NEAGĂ eventualele acte de CORUPȚIE din sânul bisericii

Închide