Adrian Cozma, noul lider de facto al PNL. Candidat la șefia Consiliului Județean

Adrian Cozma, șeful de cabinet al Prefectului județului Satu Mare, avocat de profesie, este candidatul PNL pentru funcția de președine al Consiliului Județean Satu Mare.

Cozma a obținut cele mai multe voturi în cadrul ședinței pe care liberalii sătmăreni au avut-o în cursul serii de astăzi și a demonstrat că a devenit noul lider de facto al Organizației Județene Satu Mare a PNL. Și asta pentru că președintele încă în funcție Adrian Albu a făcut tot posibilul ca să nu iasă învingător Adrian Cozma. Doar că influența în partid a actualului candidat este de necontestat.

Așadar, pe cale de consecință, avocatul Adrian Cozma, în prezent șef de cabinet al Prefectului județului Satu Mare, va fi candidatul liberal pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare. Liberalii s-au întâlnit în această seară în cadrul ședinței Biroului Permanent Județean pentru desemnarea candidaților la alegerile locale, iar Cozma a obținut un număr dublu de voturi față de Monica Sobius, candidatul de pe locul doi.

În total, 44 de liberali au votat pentru Adrian Cozma, 15 pentru Monica Sobius (primar comuna Tarna Mare), 16 pentru Otto Nagy (secretarul general al PNL, și șase pentru Silviu Zetea (fostul primar al comunei Medieșu Aurit).

1 Comment on "Adrian Cozma, noul lider de facto al PNL. Candidat la șefia Consiliului Județean"

  1. Asta da Domnul Adrian a făcut avere din contrabande și acuma sef

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Adrian Albu, Adrian Cozma
Ugrott Adrian Albu alpolgármester jogsija.Több mint 100–al repesztett a városban!

Închide