Ai o idee și vrei să o pui în practică?! Primăria Satu Mare oferă finanțare


Primăria Municipiului Satu Mare lansează concursul de proiecte pentru completarea agendei de evenimente. Asociațiile și ONG-urile sunt așteptate să depună proiecte în cadrul concursului de proiecte în baza legii 350/2005. Finanțarea este defalcată astfel:

  • 400.000 lei pentru proiecte culturale,
  • 50.000 lei pentru proiecte de învățământ recreative și tineret și
  • 150.000 lei pentru programul ,,Sportul pentru toți’’.

Termenul limită de depunere a proiectelor este 3 martie 2020, ora 16:00. Informații suplimentare se pot obține  de la Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, telefon: 0261.768.608 sau la adresa de e-mail: [email protected] . Detalii, la următorul link: http://casa-zamfirescu.ro/finantari-nerambursabile/

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu MareFii primul care comentează! despre "Ai o idee și vrei să o pui în practică?! Primăria Satu Mare oferă finanțare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Centrul Cultural GM Zamfirescu
Teo Milea, pianist și compozitor neoclasic, în concert la Satu Mare

Închide