Alai POLITIC la o simplă predare de amplasament! Campanie electorală cu orice PREȚ

Drumul județean care leagă localitățile Acâș și Craidorolț va fi modernizat și reabilitat. Acest anunț este bine venit, chiar și pe final de mandat, spun oamenii din zonă. În schimb, este de neînțeles alaiul politic care a fost prezent la o simplă predare de amplasament. Chiar și în plină campanie electorală.

Nu au lipsit de la acest ”important” eveniment președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, vicepreședintele Consiliului Județean, Riedl Rudolf (care nu prea este văzut prin instituție), managerul public al județului, Nicolae Bura (trecut recent de la PSD la ALDE), preşedintele filialei judeţene a UDMR Satu Mare, senatorul Pataki Csaba, autoritățile locale din Acâș, respectiv Mihăieni, constructorii și proiectanții.

Ofertantul câştigător este SC DRUM CONSTRUCT SRL. Durata de execuţie este de opt luni, cu o perioadă de garanţie acordată lucrărilor de 36 luni. Lungimea totală a tronsonului care urmează a se moderniza este de 11.189 metri. Valoarea investiției este de 16.405.253,19 lei, fără TVA.

Se va asfalta pe o lățime de șase metri, acostamente de un metru pe fiecare parte a drumului. Se vor mai executa șanțuri trapezoidale din beton pe o lungime de 18.460 metri, 64 bucăți podețe tubular transversale, 157 bucăți podețe tubular pentru accese la proprietăți, 2.109 metri parapeți metalici, 80 metri ziduri de sprijin, șase intersecții cu drumuri laterale pe lungimea de 15 metri.

Fii primul care comentează! despre "Alai POLITIC la o simplă predare de amplasament! Campanie electorală cu orice PREȚ"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Adrian Ștef, campanie electorală, Consiliul Județean Satu Mare
ALDE dă lovitură după lovitură PNL-ului! PDL-iști fug unul după altul. ALDE, partidul ”FUGARILOR”

Închide