CRIMELE nerezolvate ale SĂTMARULUI. Criminali încă în LIBERTATE

Dincolo de apelurile la liniște sau alte informații cu caracter propagandistic, sătmărenii trebuie să știe că numărul omuciderilor în județ s-a dublat. Concret, dacă în 2014 am avut două cazuri de omucidere, în 2015 s-a ajuns la cinci cazuri, din care două de pruncucidere!

Cel mai mare caz nerezolvat al anului trecut este cel al uciderii a doi bebeluși, faptă petrecută în luna mai. Totul s-a întâmplat în cartierul Micro 15, pe Aleea Milcov. Este vorba despre doi gemeni, care se pare că au fost născuţi prematur. Aceştia ar fi avut între şapte şi opt luni. Din câte se pare, copiii ar fi suferit mai multe plăgi înjunghiate la nivelul abdomenului. Aceştia au fost plasaţi de către criminal sau criminali în două cutii de carton, corpurile neînsufleţite fiind descoperite de către doi oameni ai străzii.

Cel mai mare caz nerezolvat al anului 2014 a fost cel uciderii Gabrielei Dorgai, în vârstă de 41 de ani, mamă a unei fete de 17 ani şi actriţă la Secţia română a Teatrului de Nord Satu Mare.

Totul s-a produs în luna noiembrie, atunci când unul sau mai mulţi autori au tras-o efectiv de pe dig, au dezbrăcat-o şi au omorât-o pe actriţă pe malul Someşului. Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Marinela Pop, a confirmat infracţiunea de omor. Cert este faptul că scopul infracţiunii a fost de la bun început cel de viol şi crimă, în condiţiile în care poşeta, în care se aflau bani şi alte bunuri, a rămas intactă.

Corpul neînsufleţit al actriţei a fost descoperit de către Ingrid Doboş, o tânără care se plimba cu bicicleta pe dig. În primă fază a observat o poşetă aruncată pe malul Someşului, motiv pentru care tânăra a coborât şi a ridicat poşeta.
A mers acasă, iar împreună cu bunica sa a decis să revină la faţa locului. Au coborât, iar bunica fetei a găsit cadavrul, care era dezbrăcat, având doar o singură cizmă pe un picior. Tânăra a apelat imediat Poliţia.

Totuşi, la începutul anului trecut, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare a exclus orice fel de legătură cu cazul Kardos Gyurik Krisztina, de 36 de ani, care a fost omorâtă în timp ce alerga pe malul Dunării, în Budapesta. Concret, este exclusă ipoteza unui posibil criminal în serie. „Nu există nicio legătură cu crima din Ungaria! (…) Nu avem niciun fel de date care să ne ducă la ideea că avem un criminal în serie”, a spus Marinela Pop.

2 Comments on "CRIMELE nerezolvate ale SĂTMARULUI. Criminali încă în LIBERTATE"

  1. Popescu Teofil | iunie 4, 2016 at 13:24 |

    Sunt două cazuri în care actualul şef al Serviciului de Investigații Criminale s-a remarcat doar prin a pune bețe în roate polițiştilor care s-au implicat ptr. identificarea autorilor.

    View Comment
  2. Politia Satu Mare este prea lenesa de dorul sederii pe scaun si de a nu gandii.Politistii de dinainte aveau o capacitate buna.Politistii de azi sunt praf in ochi,chiar nu stiu de lene cu e sa iti faci meseria.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Citește articolul precedent:
O BĂTRÂNĂ a fost CĂLCATĂ cu mașina în CENTRUL SĂTMARULUI! Chiar pe trecerea de pietoni!

Închide