Alba-neagra cu sănătatea pacienților la Urgență. Un medic a intervenit rapid, după ce un alt medic ar fi neglijat o bolnavă

O tânără din municipiul Satu Mare povestește că mama ei a ajuns la Unitatea de Primire Urgență Satu Mare în data de 12 iunie, cu un blocaj renal, având două pietre la rinichi. Dar timp de mai bine de trei ore nimeni nu ar fi băgat-o în seamă, unul dintre medici ar fi afirmat că dacă nu reușește să urineze o va trimite acasă, potrivit obiectiv-sm.ro

”Am lăsat-o pe mama la spital la ora 15 și pe la ora 18 am sunat-o și mi-a zis că nu reușește să urineze și dacă nu urinează o trimit acasă. Am mers direct la spital să văd cum poate acel medic să o trateze în halul acesta pe o femeie care nu putea nici să stea în picioare. Asistenta socială de la spital mi-a spus că din păcate nu se poate colabora cu acel medic și așa se întâmplă mereu când e de gardă. Singurul nostru noroc a fost că s-a schimbat tura și doctorul care a intrat de gardă a mutat-o pe mama de urgență la nefrologie.

Până și acest doctor s-a mirat că colegul ei a putut să o țină pe mama în starea în care era atâtea ore degeaba. S-a dovedit că mama avea blocaj renal, 2 pietre la rinichi plus o infecție urinară. A fost nevoie de un stent pentru drenaj. Dacă mergea acasă atunci când i s-a spus acest lucru, făcea septicemie și în ziua de azi nu mai era cu noi. A stat 10 zile în spital”, afirmă fiica femeii pentru colegii de la obiectiv-sm.ro

Aceasta mai completează că în acel moment s-a abținut să depună plângere la conducerea Spitalului Județean Satu Mare la rugămințile mamei, care nu a dorit să facă scandal.

SURSA: obiectiv-sm.ro4 Comments on "Alba-neagra cu sănătatea pacienților la Urgență. Un medic a intervenit rapid, după ce un alt medic ar fi neglijat o bolnavă"

 1. Până când mai lăsăm să facă așa cu noi?

  View Comment
 2. IARĂȘI, IARĂȘI, IARĂȘI! TOT SPITALUL RUȘINII!

  View Comment
 3. Rușine conducerii spitalului care nu i-a nicio măsură față de acești medici.

  View Comment
 4. Dacă faci scandal la spital,medicii cheamă securitatea,si apoi nu mai ai șanse să ajungi la medic.. Si cei de la pediatrie sint la fel.Rusine sa va fie!

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Spitalul Județean Satu Mare
O familia acuză: sătmărean trimis la plimbare de unii medici, după care a murit singur, într-un salon

Închide