Alianța UDMR – PNL – ALDE l-a BLOCAT pe Dorel Coica. Primarul nu mai poate face NIMIC în Consiliul Local

Primarul municipiului Satu Mare și candidat al PSD pentru un nou mandat în fruntea Primăriei Satu Mare se pare că a rămas singur împotriva tuturor. Practic, UDMR – PNL – ALDE au făcut coaliție în Consiliul Local și a încolțit PSD. Chiar și consiliera ALDE Marcela Papici a întors spatele, după ce colegul de partid – Adrian Ștef – și-a anunțat candidatura pentru Primăria Satu Mare, doar ca să mai rupă din electoratul român în favoarea UDMR.

Cel mai bine s-a văzut în cadrul ultimei ședințe de Consiliu Local, atunci când tridentul UDMR – PNL –ALDE a reușit să facă ce vrea. A respins – pe linie – toate proiectele inițiate de Dorel Coica. Atât proiectul organigramei primăriei cât și proiectul privind rezilierea contractului de concesiune a ștrandului.

consilierii UDMR

De altfel, deputatul UDMR Kereskenyi Gabor – candidatul UDMR la Primăria Satu Mare – și-a permis să sfideze întreaga conducere a administrației locale.

“Nu suntem de acord ca înainte cu nici două luni de alegeri să se modifice organigrama Primăriei municipiului Satu Mare. Pe de altă parte, așa cum ne-a obișnuit din păcate, executivul a prezentat niște organigrame care ulterior au fost atacate și câștigate în instanță de părțile interesate. UDMR nu dorește să fie părtaș într-o astfel de cumetrie și nu vrem ca domnul primar să angajeze lipitorii de afișe pe ultima sută de metri, într-un număr destul de mare. Date fiind acestea, grupul UDMR nu va vota această organigramă”, a declarat Kereskenyi Gabor.

Iar la finalul discursului s-a făcut voia sa. Toate proiectele au fost respinse!

Primarul în funcție nu a putut face nimic decât să își reia atacurile. Nu a scăpat nimeni. Nici Kereskenyi Gabor, nici Adrian Ștef!

 “Aşa cum mă aşteptam şi cum se aşteptau şi colegii mei, UDMR, împreună cu cei de la PNL, în continuare au blocat organigrama”, a declarat primarul Coica.

Un lucru este sigur: alianța UDMR-PNL-ALDE a dat șah mat în Consiliul Local.


locuri de munca satu mare

1 Comment on "Alianța UDMR – PNL – ALDE l-a BLOCAT pe Dorel Coica. Primarul nu mai poate face NIMIC în Consiliul Local"

  1. Toate proiectele (adică DOUĂ).Două proiecte proaste care nu aduceau nimic bun primăriei (specialiști au plecat din cauza atmosferei de c…t din instituție) și cetățenilor(dacă se aproba rezilierea contractului,era proces iar câțiva ani ștrandul era închis,până la comunicarea sentinței).O …..de primar care minte,jignește,cheltuiește banul public după bunul plac(presa nu critică porcăriile pe care le face și pe care toată lumea le știe)nu ține cont de SĂTMĂRENI. Un SABOTOR. Să-i bată(pedepsească) DUMNEZEU pe cei care fac rău orașului și locuitorilor, cu gândul sau cu fapta.,

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre ALDE, Consiliul Local, Dorel Coica, PNL
PNL se SCINDEAZĂ. Cosmin Rațiu vrea să CANDIDEZE independent la Primărie. Mai mulți candidați ar vrea să se retragă

Închide