Alianța USR PLUS, PMP și FDG Satu Mare, susținere pentru Klaus Iohannis

Partidele de dreapta din Satu Mare și-au anunțat susținerea pentru președintele Klaus Iohannis în al doilea tur al alegerilor prezidențiale. Prin declarațiile făcute, liderii USR PLUS, PMP și FDG își îndeamnă susținătorii și simpatizanții să îl voteze pe Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Cotroceni. 

Alianța USR PLUS, PMP și FDG Satu Mare îl susțin pe Klaus Iohannis pentru turul II al alegerilor prezidențiale. Prin declarațiile făcute, liderii partidelor de dreapta își îndeamnă alegătorii să îl voteze pe Iohannis pentru un nou mandat în fruntea țării.

Cei de la USR PLUS au mulțumit votanților care s-au alăturat în primul tur candidatului Dan Barna și reamintesc alegătorilor cât de importante sunt alegerile de duminică pentru viitorul României.

“USR Satu Mare și PLUS Satu Mare mulțumesc tuturor sătmărenilor care în primul tur al alegerilor prezidențiale au votat candidatul Alianței USR PLUS, Dan Barna. Mulțumim voluntarilor și simpatizanților care au dăruit din timpul lor în această campanie, așa cum au făcut-o și în trecut. Mulțumim pentru încredere! Turul doi al acestor alegeri este de o importanta majora pentru țară. Vom decide cine ne va reprezenta în continuare pe plan internațional în următorii 5 ani. Neimplicarea s-a dovedit că nu este cea mai bună soluție de aceea îndemnăm alegätorii USR PLUS să dea dovadă de civism, să își exercite dreptul la vot și să aleagă în mod responsabil pentru continuitate si stabilitate, Klaus Iohannis”, spun cei de la USR.

Și PMP și-a anunțat sprijinul pentru candidatul Klaus Iohannis.

“În turul al doilea al alegerilor prezidențiale rog membrii și susținătorii PMP sa voteze categoric pentru susținerea candidatului Klaus Werner Iohannis, care trebuie să o elimine într-un mod cât mai ferm pe Viorica Dăncilă din viața politică. Nu se poate pune problema ca PMP să o susțină pe Viorica Dăncilă în turul secund al alegerilor prezidențiale: ”În nici un caz nu putem susține un om pe profilul doamnei Dăncilă. În nici un caz nu putem susține ca partid de dreapta un candidat de stânga. Avem multe puncte comune cu colegii din PNL, suntem împreună în Partidul Popular European în cadrul UE. De aceea indemn pe toți membrii și susținătorii PMP sa voteze în data de 24 noiembrie pe Klaus Werner Iohannis”, trasmite liderul PMP, europarlamentarul Eugen Tomac.

Forumul Democrat German, partidul sub egida căruia Iohannis și-a început activitatea politică, a anunțat că îl va susține și de această dată la prezidențiale.

“Forumul Democrat al Germanilor din judeţul Satu Mare îndeamnă membrii şi simpatizanţii săi ca Duminică 10 noiembrie să meargă la vot pentru a-l alege pe Klaus Iohannis Preşedinte. Facem acest îndemn ştiind că România are nevoie în continuare de un Preşedinte corect, consecvent, reprezentativ şi care nu acceptă compromisuri. Aceste calităţi le are Klaus Iohannis. Duminică votăm Klaus Iohannis!”, este mesajul transmis de consiliul director al FDG Satu Mare.

“A Német Demokrata Fórum Szatmár megyei szervezete felkéri tagjait és szervezetűnkkel rokonszervező támogatóit, hogy vasárnap, 2019 november 1ö-en járuljanak a szavazó helységek választási urnáihoz és adjak le szavazataikat Klaus Iohannis elnőkjelőltre. Meggyőződésűnk, hogy Romaniának továbbra is szűksége van korrekt, határozott, kővetkezetes, reprezentativ, valamennyi honpolgár érdekeit képviselő államelnőkre. Szavazzunk Vasárnap Klaus Iohannisra!”, továbbította a Német Demokrata Fórum Szatmár megyei szervezetének vezetősége.


Material comandat de Partidul Național Liberal, COD AEP mandatar financiar 31190005

Fii primul care comentează! despre "Alianța USR PLUS, PMP și FDG Satu Mare, susținere pentru Klaus Iohannis"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre alegeri prezidențiale 2019 Satu Mare, FDG, Klaus Iohannis, PMP, PNL, USR
Cum face PSD campanie. Dezvăluirile lui Klaus Iohannis (P)

Închide