Alo, Bucureștiul?! Satu Mare nu merită un STADION sau o SALĂ POLIVALENTĂ?!

Autoritățile de la București au promis mare cu sarea, dar au trimis un întreg județ la plimbare în ultimii 26 de ani. Compania Naţională de Investiţii (CNI) nu a considerat important să se construiască în județul Satu Mare un stadion de fotbal și pentru atletism, dar a aprobat altele mult mai aproape de Capitală.

Guvernul a tot promis finanțarea unei săli de polivalente, dar totul a rămas o simplă promisiune. Județul Satu Mare este singurul din România fără o sală polivalentă!

Reamintim că tocmai primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a declarat că a avut o serie de discuţii cu oficiali guvernamentali la Bucureşti, dar şi la Compania Naţională de Investiţii (CNI). După cum a anunţat şi PresaSM.ro în urmă cu câteva luni, CNI nu va finanţa proiectul noului stadion Olimpia, fapt recunoscut şi de Kereskenyi Gabor.

stadion01

În schimb, Kereskenyi Gabor susţine acum că i s-a transmis şi de către conducerea Companiei Naţionale de Investiţii că cel mai fezabil  proiect ar fi construirea unei săli polivalente, cu o capacitate de 3.000 de locuri.

Din păcate, la ce semnale există, și această sală de sport va fi doar o simplă promisiune.

stadion02

Pe cale de consecință, reprezentanții administrației locale, dar și iubitorii sportului, trăiesc cu speranța unui viitor anunț. Reamintim că proiectul stadionului Olimpia prevede 13.875 de locuri, din care 475 VIP, un hotel de 39 de locuri, săli de sport, spații comerciale. Valoarea estimată a proiectului este de 15 milioane de euro.

stadion031 Comment on "Alo, Bucureștiul?! Satu Mare nu merită un STADION sau o SALĂ POLIVALENTĂ?!"

  1. Ar trebui să ieșim în stradă! Poate-poate am rezolva ceva! Oricum, e rușinos să fim singurul oraș reședință de județ din țară cu atâtea lipsuri!!!!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre municipiul Satu Mare
Marea ANGAJARE la Primăria Satu Mare! Peste o SUTĂ de posturi vor fi scoase la concurs

Închide