Ambulanța Satu Mare face angajări. Salarii super motivante!

Serviciul de Ambulanță al Județului (SAJ) Satu Mare face angajări. Salariul de bază al unui unui angajat la Ambulanță este cuprins între 2.150 de lei și 3.500 de lei. Plus alte sporuri! Ce-i drept, nici munca nu este ușoară!

Astfel, Serviciul de Ambulanță al Județului Satu Mare organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual temporar vacant de asistent medical generalist (P.L.) – pe perioadă determinată – Stația Satu Mare.

Candidații trebuie să îndeplinească mai multe condiții și anume: să aibă diploma de Școală Sanitară postliceală sau echivalentă de asistent medical generalist; vechime în profesia de asistent medical de minim 6 luni.

Concursul se va desfășura în data de 3 mai, ora 9,00, la sediul Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare, str. Careiului, nr.26/A și va consta din următoarele probe:

1)proba scrisă – test grilă – în data de 03.05.2018,ora 9;
2)proba practică – în data de 08.05.2018, ora 9
3)interviu – în data de 11.05.2018 ora 9.

Dosarele se primesc de la data de 18 aprilie până la data de 24 aprilie, ora 15,00, la sediul unității, Compartiment Resurse Umane, contact: 03610405621.

Totodată, Serviciul de Ambulanță al Județului Satu Mare organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual vacant de Șofer autosanitaraă I – Substația Tășnad – perioada nedeterminată.

Conditii specifice postului: studii medii – diplomă de bacalaureat sau diplomă de absolvire a liceului; diplomă de absolvire a cursului de ambulanțier; 6 ani vechime ca şofer profesionist; permis conducere valabil pentru autovehicule din categoriile B si C.

Concursul se va desfășura în data de 16 mai, ora 9,00, la sediul Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare, str. Careiului, nr.26/A.

Probele de concurs sunt
1)proba scrisă – în data de 16 mai ,ora 9;
2)proba practică – în data de 21 mai ora 9;
3)interviu – în data de 24 mai, ora 9.

Dosarele se primesc de la data de 19 aprilie până la data de 3 mai, ora 15,00, la sediul unitatii, Comp. Resurse Umane, contact: 0361-405621.Fii primul care comentează! despre "Ambulanța Satu Mare face angajări. Salarii super motivante!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre ambulanță
Scandal la Ambulanța Satu Mare. Concursul pentru noul director, contestat

Închide