Amezi pe bandă rulantă la ștrandurile din județ. Ce le reproșează autoritățile

Amenzi pe bandă rulantă la ștrandurile din județ. Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Satu Mare a dat amenzi în valoare de 8.300 de lei.

Inspectorii au verificat eligibilitatea materiilor prime, capacitățile de depozitare și prelucrare a alimentelor, existența echipamentelor de protecție, asigurarea aprovizionării cu apă potabilă caldă și rece, asigurarea ventilației naturală sau artificială în unități, existența și folosirea corectă a echipamentelor și substanțelor necesare pentru igienizarea spațiilor a personalului lucrător, verificarea trasabilității produselor, etc.

În total au fost verificate 25 de obiective turistice, în zonele ştrand termal Tăşnad, ştrand Carei, ştrand Mihaieni, ştrand Acâş, ţtrandurile din Satu Mare, dar şi zonele de agrement Oteloaia, Apa, Valea Măriei, Huta Certeze, Călineşti Oaş, Livada.

În urma controalelor efectuate, pentru deficientele constatate au fost aplicate un numar 17 sancțiuni din care 9 avertismente și 8 amenzi contravenționale în valoare totală de 8300 lei.

 

Fii primul care comentează! despre "Amezi pe bandă rulantă la ștrandurile din județ. Ce le reproșează autoritățile"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre ștrand
Supărare mare! Primăria diminuează suprafața ștrandului din Satu Mare

Închide