ANCHETĂ. Un vameș din Halmeu, avere nejustificată?! Ce spun inspectorii ANI

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate între averea dobândită și veniturile realizate în cazul unui vameș din cadrul Vămii Halmeu! Este vorba despre Sorin-Horea C., fost funcționar public-lucrător vamal în cadrul Biroului Vamal Halmeu.

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de 205.728,77 Lei, între averea dobândită și veniturile realizate de către C. SORIN-HOREA în anii 2000 – 2010.

Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Oradea, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitării funcției de către C. SORIN-HOREA.

”Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. (…) CHIRCULESCU SORIN-HOREA nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare”, susțin inspectorii Agenției Naționale de Integritate.


locuri de munca satu mare

Fii primul care comentează! despre "ANCHETĂ. Un vameș din Halmeu, avere nejustificată?! Ce spun inspectorii ANI"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre vama Halmeu
Țigări ascunse în podeaua mașinii, descoperite de polițiști
FOTO. Țigări ascunse în podeaua mașinii, descoperite de polițiștii de frontieră de la Halmeu

Închide