@Aristotel Fitileanu: Nu ai dreptate! Si in 2012 era in …

Comment on Anunț bombă! Primarul de Baia Mare, Cătălin Cherecheș: ”Candidez pentru Primăria Satu Mare!” by escape.

@Aristotel Fitileanu: Nu ai dreptate! Si in 2012 era in vigoare legistlatia cu un singur tur, si atunci multi dintre unguri au votat pe Coica, si a iesit Coica, care nu e ungur nici pe departe. Deci nu vorbi prostii. in 2016 atat ungurii cat si romanii au vazut un potential mai mare in Kereskenyi, sa vedem daca va corespunde…

Recent Comments by escape

Florisal a pierdut ”monopolul” în Satu Mare. O firmă din București a preluat controlul
Ati fost incompleti in exprimare in prima fraza. La acest capitol – cu cele 10 loturi – vorbim doar de spatii verzi. Florisalul nu este “fostul operator de salubrizare”, colectarea deseurilor de la populatie si intretinerea curateniei pe strazi in continuare este sarcina Florisalului


FOTO. A făcut bani în străinătate și a reinvestit în județ. Blocat de Primărie!
1. Definitia ptr anexa gospodaresc:
“Constructiile cu caracter definitiv sau provizoriu, menite sa adaposteasca activitati specifice, complementare functiunii de locuire, care, prin amplasarea in vecinatatea locuintei, alcatuiesc impreuna cu aceasta o unitate functionala distincta. In categoria anexelor gospodaresti, de regula in mediul rural, sunt cuprinse: bucatarii de vara, grajduri pentru animale mari, patule, magazii, depozite si altele asemenea. In mod similar, sunt asimilabile notiunii de anexe gospodaresti si garajele, serele, piscinele si altele asemenea” – CUM SE VEDE ATELERUL RESPECTIV NU SE INCADREAZA.

2. Daca mai puneati mana pe carte putin puteati citi, ca PUD-ul este solicitat daca conform PUG-ului zona unde capsunarul nostru a vrut sa construiasca avea alta destinatie, decat industrie sau servicii. DECI E JUSTIFICAT SI PUD-UL.

3. Cum intra in joc Urbanismul din Satu Mare? Eventual Urbanismul de la Cons. Judetean? ! Poate se autorizeaza cu avizul lor? Atunci de ce atacati doar conducerea maghiara al Primariei Camin?

4. Summa summarum avem o constructie fara Aut. de Construire valabila. Lasati mai moale cu invartitul rahatului, ca poate va treziti si cu o amenda de la ISC.

(…)


Chioșcurile de ziare, scoase la executare silită. Era ziarelor a apus
Interesant ca nu ati amintit de Szatmar.ro, care pun pariu ca este cel mai citit dintre toti. Sa traiasca presa obiectiva ….


FOTO. PREMIERĂ. KFC vine la Satu Mare! PresaSM oferă toate detaliile
Voi ati anuntat in premiera si schimbarea viceprimariilor in luna martie :)))


FOTODOCUMENTE. Salarii de peste 10.000 lei/lunar la Consiliul Județean! Venituri de ”multinațională”
De aceea au publicat doar “sefi” stimatii jurnalisti de la PresaSM ca sa instigneze la ura. 10% din personal sunt incadrati in aceste functii, si era mai corect sa mentionati, ca este vorba despre valori brut, deci valorile incasate sunt sub 10.000 lei. Stati linistit, restul salariilor incep de la minim pe economie…..


Citește articolul precedent:
meteo
Cod galben de furtună pentru județul Satu Mare. Lista localităților vizate

Închide