Anunț de participare remis de Tribunalul Satu Mare

ANUNŢ DE PARTICIPARE privind închirierea unui spaţiu/ imobil necesar conservării arhivei Tribunalului şi a Judecătoriei SATU MARE

Tribunalul Satu Mare cu sediul în Satu Mare, strada Mihai Viteazul, nr. 8, iniţiază procedura privind închirierea unui imobil/spaţiu amenajat, cu o suprafaţă utilă de aproximativ 500 mp, în Satu Mare.

Spaţiul trebuie să fie dotat cu utilităţi, să deţină autorizatiile necesare funcţionării şi conservării arhivei Tribunalului şi a Judecătoriei Satu Mare. Condiţiile tehnice minime şi documentele obligatorii sunt detaliate în Caietul de sarcini.

Durata contractului: 5 (cinci) ani, cu posibilitatea de prelungire prin act adiţional cu încă 5 ani, în funcţie de necesităţile autorităţii contractante şi de limita creditelor bugetare alocate.

Documentaţia de atribuire şi caietul de sarcini se pot obţine gratuit de la Compartimentul Achiziţii Publice, de pe portalul Tribunalului Satu Mare – secţiunea achiziţii publice, portalul Curţii de Apel Oradea şi Ministerul Justiţiei – secţiunea achiziţii publice.

Termenul limită de depunere a ofertelor: 10.06.2019, ora 10:00, la Registratura Tribunalului Satu Mare, strada Mihai Viteazul, nr. 8.

Numărul minim de candidaţi: un candidat.

Selectarea candidaţilor se va efectua în funcţie de respectarea cerinţelor din Documentaţia de atribuire.

Informaţii privind documentaţia: 0261-710660; 0261-713650

Fii primul care comentează! despre "Anunț de participare remis de Tribunalul Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Tribunalul Satu Mare
Un polițist și un inspector DSP, soț și soție, trimiși în judecată de procurorii sătmăreni

Închide