Anunț OFICIAL! Mall-ul NEPI, gata în acest an! 90 de brand-uri celebre la Satu Mare

NEPI Rockcastle începe lucrările de construcție ale celui de-al 18-lea centru comercial din portofoliul românesc: Shopping City Satu Mare. Investiție de 40 de milioane de euro în cea mai modernă destinație de cumpărături și divertisment din regiune.

Satu Mare, 26 martie – NEPI Rockcastle, liderul investițiilor imobiliare din Europa Centrală și de Est, anunță începerea lucrărilor de construcție ale celui de-al 18-lea centru comercial din portofoliul românesc: Shopping City Satu Mare, planificat pentru inaugurare la finalul acestui an. Centrul va dispune de o suprafață închiriabilă de 29.000 de metri pătrați, dispusă pe două niveluri, și va reinventa peisajul regional de retail prin mixul comercial unic, adaptat la nevoile locale, precum și prin modernitatea ansamblului.

„Satu Mare a fost alegerea firească în continuarea strategiei de expansiune pe care NEPI Rockcastle o are în România, orașul având nevoie de o destinație modernă de cumpărături și petrecere a timpului liber. Suntem încrezători că investiția de 40 de milioane de euro pe care o facem aici le va oferi sătmărenilor un spațiu complet de retail și divertisment, pregătit să le ofere cele mai bogate experiențe”, declară Sebastian Mahu, Head of Asset Management, NEPI Rockcastle.

Shopping City Satu Mare va fi un centru comercial perfect adaptat trendurilor actuale. Dintre cele 90 de branduri ce urmează să fie deschise, unele vor fi prezente pentru prima oară în regiune, mixul de chiriași fiind croit special pentru a răspunde dorințelor și nevoilor sătmărenilor. Astfel, centrul comercial va cuprinde o ofertă completă, acoperind toate segmentele de interes: de la fashion, frumusețe, sport, tehnologie, home&deco, jucării și produse pentru copii, până la servicii pentru toate nevoile.

Pe lângă multitudinea de branduri și servicii, centrul va avea o ofertă culinară variată, pentru toate gusturile, într-un spațiu modern de food court cu restaurante, cafenele și terase exterioare. La Shopping City Satu Mare, vizitatorii se vor bucura și de cea mai bogată experiență cinematografică din regiune, prin inaugurarea unui multiplex ultramodern, dotat cu cele mai noi tehnologii.

Pentru NEPI Rockcastle, Shopping City Satu Mare va fi un proiect care va marca și o serie de inovații, aduse pentru prima data în centrele din România. Un exemplu este conectarea terasei exterioare, printr-o pasarelă peste râul Someș, cu zona de promenadă și Centrul Vechi ale orașului, facilitând crearea unor spații exterioare de petrecere a timpului liber, cu vedere unică asupra orașului.

SURSA: NEPI-Rockcastle

5 Comments on "Anunț OFICIAL! Mall-ul NEPI, gata în acest an! 90 de brand-uri celebre la Satu Mare"

 1. Malull conform site Profit.ro seva deschide in 2019

  View Comment
 2. @Ionica: Văd că știi citi, dar și pricepi? Chiar în prima propoziție din articolul menționat de tine, scrie clar că deschiderea este planificată spre finalul acestui an:
  https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/retail/nepi-rockcastle-incepe-constructia-celui-de-al-18-lea-centru-comercial-din-romania-investitie-de-40-milioane-euro-17996403

  View Comment
 3. Andreea Haiduc | martie 29, 2018 at 09:52 |

  Eu cred că e un fel de fake news stirea asta . Brand-urile nu o să fie foarte multe deoarece se va face un studiu de piata, în functie de nr locuitori si veniturile lor, bănuiesc.. rămân în continuare dezamăgită de mass media locală

  View Comment
 4. Nu e fake news. Ne bucuram ca se face.

  View Comment
 5. Si noi ne bucuram foarte tare,voinicule,mai ales ca toti banii populatiei din zona vor umple cuferele magnatilor.Traiasca prostia falsei prosperitati!!!!

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.




Mai multe despre NEPI
FOTO/VIDEO. MALL-ul NEPI pe repede-nainte! Se lucrează 24/24! Toată noaptea s-a muncit

Închide