Anyagi támogatás a szatmári egészségügyi dolgozóknak

A megyei tanács pénzügyi támogatást nyújt a koronavírus elleni küzdelem első vonalában dolgozó egészségügyi és szakszemélyzetnek: döntés született arra vonatkozóan, hogy 176 177 lej értékben a tanács anyagi támogatásban részesíti a Szatmár Megyei Sürgőségi Kórház, míg 22 802 lejnyi támogatásban az Avasfelsőfalui Városi Kórház azon munkatársait, akik a koronavírus tesztelő laboratóriumokban dolgoznak, továbbá az említett kórházak gazdasági vezetőit is.

A finanszírozást a két kórház vezetői tanácsa által jóváhagyott rendelet alapján ítélik oda. Ezen összegeket a járvány kitörése óta nyújtott erőn felüli munkájuk elismeréseként ítélik oda, hiszen az érintett szakemberek a munkaerőhiány és a jelentős mennyiségű feladat miatt mindvégig munkaidejüket jócskán túllépve végezték feladatukat.

Hamarosan a Szatmár Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Igazgatóság munkatársai is plusz anyagi támogatásban részesülnek, hiszen a szükségállapot idején ők a munkahelyükön voltak karanténban. Bár a jogi keret adott ennek gyakorlatba ültetéséhez, a Szatmár Megyei Tanács még várja az ehhez szükséges anyagi fedezetet.Fii primul care comentează! despre "Anyagi támogatás a szatmári egészségügyi dolgozóknak"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Szatmár megyé
Szatmár megyében is kötelező a maszkviselés

Închide