APEL. Cumpărături pentru vârstnicii singuri. Primăria și ONG-urile, în sprijinul celor vulnerabili

Locuitorii vârstnici ai municipiului Satu Mare, care nu au aparținători pot apela numărul de telefon pus la dispoziție de autorități împreună cu ONG-uri. Astfel, pentru a evita expunerea lor, voluntarii și angajații le vor face cumpărăturile. Serviciul de livrare este gratuit, iar pensionarii vor achita doar contravaloarea produselor. 

Primăria Satu Mare și Direcția de Asistență Socială Satu Mare, în parteneriat cu Caritas Dieceza Satu Mare, Serviciul de Ajutor Maltez Satu Mare-Máltai Szeretetszolgálat Szatmárnémeti, Centrul de Servicii Sociale “Acoperământul Maicii Domnului”, Fundatia Hans Lindner și Crucea Rosie Satu-mare vin în sprijinul persoanelor vârstnice (peste 65 de ani) care nu au aparținători și au domiciliul sau reședința pe raza municipiului Satu Mare.În acest sens va funcționa o LINIE VERDE (0748-109-853), începând din data de 17.03.2020 în intervalul orar 8.00-18.00 de luni până joi unde se vor prelua solicitări în vederea sprijinirii efectuării cumpărăturilor săptămânale constând în alimente de strictă necesitate și medicamente pe baza prescripției medicale. Livrarea este GRATUITĂ, iar beneficiarii, persoane domiciliate în municipiul Satu Mare, suportă numai costurile produselor. Solicitantul va semna o declarație pe propria răspundere că nu are aparținători care să îi sprijine.

Telefonul alocat acestui serviciu este 0748-109-853 în intervalul orar 8.00-18.00

IMPORTANT: Dacă nu ați sunat la numărul pus la dispoziție de Primăria nu deschideți ușa la persoane care se oferă să vă facă cumpărăturileFii primul care comentează! despre "APEL. Cumpărături pentru vârstnicii singuri. Primăria și ONG-urile, în sprijinul celor vulnerabili"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
FOTO. Continuă lucrările de reabilitare. Străzile intră în modernizare

Închide