Arany– és gyémántlakodalmasokat ünnepeltek


Negyvenkét 50. és hét 60. házassági évfordulóját ünneplő párt köszöntött és ajándékozott meg a Szatmárnémeti Északi Színház udvarán az ennek apropóján tartott ünnepség során Kereskényi Gábor polgármester, valamint Adrian Albu és Gheorghe Stan alpolgármesterek.

A polgármester köszöntőjében elmondta, az ünnepeltek tiszteletet és megbecsülést érdemelnek, hiszen példát mutattak a fiataloknak, amivel nem csak energiát és erőt adnak, hanem mutatják a helyes irányt is. Életük nemcsak példamutatás, hanem érték és egyben mérték is a jövő generációi számára.„Azzal, hogy megtiszteljük Önöket, kifejezzük a hálánkat azért a példamutatásért, amelyet a mai fiataloknak mutattak.

Ebben az erkölcsileg romlott világban különösen nagy szükség van erre, hiszen rengetegen vannak, akik fel akarják fordítani a társadalmunkat, akik olyan világot szeretnének, amelyben már nem a szeretet, a megbecsülés és a tisztesség a fontos.


Önök mindannyian Szatmárnémeti elismert és megbecsült tagjai, hiszen elvégezték a munkát, és példát mutattak a fiataloknak. Ezzel nem csak energiát és erőt adnak nekünk, hanem mutatják a helyes irányt is. Életük nemcsak példamutatás, hanem érték és egyben mérték a jövő generációi számára.

Köszönünk mindent, és még sok együtt, családjaik körében egészségben eltöltött éveket kívánok a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és jómagam nevében is.” – fogalmazott köszöntőjében Kereskényi Gábor.Fii primul care comentează! despre "Arany– és gyémántlakodalmasokat ünnepeltek"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal
Ne felejtsen el adókedvezményt kérni!

Închide