Așa să fie oare?! Prefectul Radu Bud spune că drumarii și-au făcut treaba

Zile fără evenimente deosebite la Satu Mare?!

Membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare s-au reunit în şedinţă în regim videoconferinţă organizată de către Ministerul Afacerilor Interne.

Concluziile trase de către Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare, în frunte cu prefectul Radu Bud, au fost cel puțin interesante.

Potrivit sursei citate, ”din punct de vedere al deszăpezirii drumurilor s-a intervenit la timp, astfel încât nu au fost blocaje pe raza judeţului Satu Mare, iar pentru perioada de ger au fost înştiinţate încă din data de 05.01.2017 toate unităţile administrativ-teritoriale despre modul de gestionare a cazurilor sociale, în speţă persoane fără adăpost, pentru a li se asigura acestora hrană şi locuri în spaţii încălzite”.

În aceste condiții se naște o mare întrebare: cum de în ultima vreme s-au produs mai multe accidente rutiere ca urmare a condițiilor de drum?!

Ce știm noi, muritorii de rând?!

drum zapada satu mare

 

Fii primul care comentează! despre "Așa să fie oare?! Prefectul Radu Bud spune că drumarii și-au făcut treaba"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.