Ăsta da sistem de sănătate! Aparat medical pus în funcțiune doar după 15 ani, la Spitalul Tășnad!

Conducerea Primăriei Tășnad susține că s-a primit avizul de la Agenția Națională a Medicamentului pentru aparatul de radiologie (ROENTGEN) digitalizat (cu digitizor achiziționat de Primăria Orașului Tășnad) marca Riviera al Laboratorului de radiologie si imagistică medicală a Spitalului Tășnad.

”Iată că am reușit după mai bine de 15 ani (!) de la primirea aparatului de radiologie să îl punem în folosul cetățenilor, evitând astfel drumurile până la Spitalul Carei sau Satu Mare”, a spus primarul orașului Tășnad, Grieb Csaba Francisc, care a reușit ce nu au reușit antecesorii lui.

Acest aparat/sistem este conceput în așa fel încât să funcționeze doar prin operare realizată de o asistentă specializată, iar filmul se transmite online (prin digitizorul cumpărat de Primăria Tășnad) la Satu Mare, unde un medic radiolog îl va citi și va transmite online răspunsul cu diagnosticul dat, recomandările medicale și medicația propusă.1 Comment on "Ăsta da sistem de sănătate! Aparat medical pus în funcțiune doar după 15 ani, la Spitalul Tășnad!"

  1. Vin alegerile

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Grieb Csaba Francisc, Primăria Tășnad
CNI a aprobat lista sinteză pentru finanțarea și construirea unui bazin de înot didactic în Tășnad

Închide