Asta da! Un bărbat și-a abandonat familia amărâtă. Arestat și dus la închisoare

FOTO: Arhivă

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale împreună cu cei din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare au identificat un bărbat de 50 de ani din comuna Turulung pe numele căruia Judecătoria Satu Mare a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Bărbatul fiind condamnat la 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de abandon de familie. Acesta a fost depus de polițiști în Penitenciarul Satu Mare.

La nivelul județului Satu Mare, în anul 2017 cea mai frecventă infracţiune de violenţă în familie este abandonul familial (150 infracţiuni), urmată de infracţiunile de loviri şi alte violenţe, cu 121 de infracţiuni, iar pe locul 3 se situează ameninţările (16 infracţiuni).

O analiză a faptelor de violenţă în familie sesizate la Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare în cursul anului 2017 ne arată că au fost sesizate un număr total de 322 infracţiuni, cu o pondere mai mare în mediul rural (58%) faţă de cel urban. 94 % dintre autori sunt bărbaţi (302 din cei 322 de autori), iar în cazul infracţiunilor de loviri şi alte violenţe procentul bărbaţilor este de 98%, 10% din victime sunt bărbaţi.

Nerespectarea ordinelor de protecţie a fost sesizată în 13 cazuri, nerespectarea măsurilor privind încredinţarea minorului (9 infracţiuni) iar în alte 4 situaţii au fost sesizate rele tratamente aplicate minorului.

Fii primul care comentează! despre "Asta da! Un bărbat și-a abandonat familia amărâtă. Arestat și dus la închisoare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre arestat
Doi sătmăreni nevinovați, arestați abuziv. Daune morale de 150.000 de lei

Închide