Atenție la controalele din trafic! Continuă verificările Poliției și a R.A.R. în județ

Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Petrești au acționat împreună cu specialiști din cadrul R.A.R. Satu Mare, pentru depistarea autovehiculelor care prezintă defecțiuni, pe DJ 196B între localitățile Ciumești-Berea.

În urma activităților desfășurate polițiștii au controlat 26 autovehicule, ocazie cu care au aplicat 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3 770 de lei.

De asemenea au ridicat 4 certificate de înmatriculare din care unul pentru noxe peste limita legală, 2 pentru anvelope necorespunzătoare montate pe auto și unul pentru defecțiuni grave la sistemul de direcție, ocazie cu care polițiștii au aplicat suplimentar și măsura de suspendare a dreptului de a conduce.

În ceea ce privește șoferii indisciplinați, au fost aplicate peste 110 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 24 600 de lei.

Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 8 permise de conducere, conducătorilor auto care fie nu au respecta semnificația roșie a semaforului aflat în funcțiune, fie se aflau sub influența băuturilor alcoolice, fie au depășit viteza maximă sau nu au acordat prioritate de trecere pietonilor.

De asemenea, polițiștii de ordine publică au aplicat peste 30 de sancțiuni contravenționale, cetățenilor care nu au respectat normele de conviețuirea socială, în valoare de aproximativ 10 200 de lei.

Sursa: IPJ Satu MareFii primul care comentează! despre "Atenție la controalele din trafic! Continuă verificările Poliției și a R.A.R. în județ"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Citește articolul precedent:
FOTO. Ca-n balcani în Satu Mare! Spărgători de semințe și morman de coji

Închide