ATENȚIE. Transporturi agabaritice pe DN19. Vă prezentăm traseul complet


Transport agabaritic pe ruta Borş PDF (judeţul Bihor) – județul Satu Mare -Tăuţii Magheruş (judeţul Maramureş). În perioada 23.07.2020 – 30.07.2020, se va desfăşura un transport cu depăşiri pe traseul:

Borş PDF – DJ190 – DN19-Biharia – DN19 – Valea lui Mihai – DN19 – Varianta de ocolire Carei – DN19 – Satu Mare – DN19 – Livada – DN1C- Seini – DN1C – Tăuţii Magheruş

Vehiculul transportă echipament industrial.

Lăţimea maximă a vehiculului este 4.8 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic. În conformitate OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculului cu depăşiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfăşurare ale transporturilor sunt stabilite de poliţia rutieră, care asigură însoţirea vehiculului cu depăşiri. Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu.Fii primul care comentează! despre "ATENȚIE. Transporturi agabaritice pe DN19. Vă prezentăm traseul complet"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre CNAIR, Județul Satu Mare, Poliția Rutieră
FOTO. Poartă uriașă, printre cabluri de curent, la intrarea într-o comună din județ

Închide