Da… Bravo…. Și inflația cat a fost în 2016 fata …


Comment on Aurelia Fedorca către PNL Satu Mare: De ce nu le spuneți sătmărenilor că vreți să le tăiați salariul minim? by Unu.

Da… Bravo…. Și inflația cat a fost în 2016 fata de 2019. Ce își pot cumpăra românii cu salariul minim pe economie. Câți bani le rămân după ce își plătesc facturile… Sau mai bine zis … Le ajunge salariul minim să își plătească facturile și să își cumpere și mâncarea necesara pe 30-31 de zile?

Recent Comments by Unu

DEZVĂLUIRI. Un fost medic de la Spitalul Județean Satu Mare, mărturie tranșantă despre sistem
Pararea mea este că pe toți îi doare “in trei litere, care nu-s nici cap nici cot”. Noi mergem la vot … De aia mergem sa nu se mai întâmple treaba asta, dar , din păcate viitoarea clasa politică, cea pe care noi o vom vota, se va comporta la fel, vor veni să schimbe managerii de instituții, nu de alta dar cei vechi nu sunt buni că au fost puși politic. Oare unde este DNA in acele momente ???


Adrian Ștef revine la Județ: ”Vreau să continui proiectele începute în mandatul meu anterior și batjocorite de actuala conducere a Consiliului Județean Satu Mare”!
Bla Bla Bla


Două simptome noi pentru COVID-19. Au început să apară tot mai des ca primă manifestare a bolii
Oare dacă mă doare in “3 litere, care nu-s nici cap, nici cot” înseamnă că am Covid? … Întreb pentru un prieten


Măsuri de securitate cauzate de ”coronavirus” în vămile din județul Satu Mare
Minciuni abia acuma se iau masuri în 20 am fost în vama petea și nu era nimic in afara de vameși.


Satu Mare se transformă într-un șantier. Proiecte de zeci de milioane de euro, toate demarate în 2020
Numai promisiuni vin alegerile, reclama chioara. Nu au fost în stare sa rezolve Autostrada Codrului. Centru vrea să-l reabiliteze prin mutarea statui lui Lucaciu. Catarg cu steagu României în centru nu vrea la fel ca primaru din Carei. Asa ca mai lăsați-ne nu urmăriți numa interesele ungurilor.
Citește articolul precedent:
FOTO. Două șoferițe au blocat traficul pe Drumul Careiului după un accident minor

Închide