Autorităţile PROMIT că nu mai fac CENTRE pentru AZILANŢI în Satu Mare. SUTE de imigranţi sunt deja în Satu Mare

Şeful Serviciului pentru Imigrări Satu Mare, subcomisar Marian Chindriş, a declarat azi, în cadrul şedinţei Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică, că autorităţile de la Bucureşti au renunţat la ideea de a mai înfiinţa la Satu Mare centre pentru imigranţi. Asta ca urmare a scandalului provocat de statul român la Tăşnad şi la Mădăras.

Totuşi, în evidenţele Serviciului pentru Imigrări Satu Mare există deja 287 de cetăţeni străini care se află în judeţul Satu Mare şi care provin din state din afara Uniunii Europene. Dintre aceştia, 66 sunt cu şedere permanentă, iar 221 sunt cu şedere temporară. Predomină membrii de familie ai cetăţenilor români. Cu alte cuvinte, sunt căsătoriţi cu cetăţeni români. Asupra unor cazuri planează unele semne de întrebare.

În judeţ mai sunt înregistraţi 533 de cetăţeni comunitari. Adică, care provin din ţări membre ale Uniunii Europene. Majoritatea sunt maghiari, în număr de 162, urmaţi de Italia – 128, Germania – 90.

Fii primul care comentează! despre "Autorităţile PROMIT că nu mai fac CENTRE pentru AZILANŢI în Satu Mare. SUTE de imigranţi sunt deja în Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.