Avarii majore la Poliția Locală Satu Mare din cauza fluctuațiilor de curent. Apel către sătmăreni

FOTO: Arhivă

Din cauza fluctuațiilor de curent care au afectat întregul județ Satu Mare, o parte din aparatura electronică a Poliției Locale Satu Mare a fost avariată, fiind nefuncțională.

Problemele au fost rezolvate după circa două ore, sătmărenii neputând să sune la dispeceratul Poliției Locale, dar a fost avariat și sistemul de supraveghere video!

Departamentul Comunicare și Relații Publice al Transelectrica anunță oficial că vineri, 8 ianuarie 2021, la ora 15.05, s-a produs un incident la nivelul rețelei electrice de transport europene interconectate, care a condus la declanșarea mai multor echipamente din rețelele electrice de transport atât din România, cât și din alte țări.

La nivelul României a fost afectată zona de nord-vest a țării. Rețeaua Electrică de Transport din România a fost readusă la condițiile normale de funcționare în jurul orei 16.00, toți consumatorii afectați fiind realimentați în jurul orei 16.45.

Cauzele și condițiile în care s-a produs acest incident urmează să fie analizate și identificate la nivelul Asociației Operatorilor de Transport și Sistem din Europa – ENTSO-E.Fii primul care comentează! despre "Avarii majore la Poliția Locală Satu Mare din cauza fluctuațiilor de curent. Apel către sătmăreni"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Electrica
Transelectrica, primele explicații oficiale despre pana de curent care a afectat tot județul Satu Mare

Închide