AVERTISMENT. Primarul Kereskenyi cere Apaserv-ului mai mult respect pentru populație

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a participat astăzi la ședința Consiliu de Administraţie al Apaserv, unde a cerut societății să dea dovadă de o mai mare implicare în rezolvarea problemelor clienților.

”Am participat astăzi la prima şedinţă a noului Consiliu de Administraţie al Apaserv. Am cerut noilor membrii ai Consiliului, dar şi conducerii frunizorului de apă, să îmbunătăţească serviciile către populaţie și să acorde o mai mare atenție lucrărilor pe care le desfășoară pe raza municipiului Satu Mare”, a spus Kereskenyi.

Edilul șef le cere celor de la Apaserv să ”se miște mai cu talent” în ceea ce privește lucrările de modernizare.

”Totodată, am subliniat că investiţiile realizate din fondul de dezvoltare trebuie făcute într-un ritm mai susţinut. Nu este posibil ca acele investiţii să fie realizate în termen de un an, în contextul în care așteptările populației sunt altele”, a mai spus Kereskenyi.

În schimb, primarul pare mulțumit de calitatea apei potabile. PresaSM.ro se întreabă la care apă se referă. Există zone în județ cu apă de o calitate execrabilă.

”Am remarcat şi faptul că, Apaserv Satu Mare, în privinţa calităţii apei, se poate lăuda că se află între primii zece operatori de apă din ţară”, a conchis Kereskenyi.

Fii primul care comentează! despre "AVERTISMENT. Primarul Kereskenyi cere Apaserv-ului mai mult respect pentru populație"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Kereskenyi Gabor
Casele, banii și mașinile liderilor județeni. Ce avere au strâns după un an de mandat

Închide