AVERTISMENT. Sute de angajați ai Primăriei Satu Mare amenință cu proteste

Liderul Sindicatului Mintia al salariaţilor din Primăria municipiului Satu Mare, Florin Maier, a declarat că nu este exclus ca salariaţii Primăriei municipiului Satu Mare să se solidarizeze cu colegii din ţara, care protestează în aceste zile.

La fel ca şi în cazul colegilor din ţară, şi Sindicatul “Mintia” se arată nemulţumit de modul de desfăşurare a dezbaterilor publice, în Comisia de muncă, familie şi protecţie socială din Senat, pe seama proiectului legii-cadru privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.

”Actualul proiect al legii, aşa cum de altfel rezultă şi din titlu, priveşte salarizarea personalului plătit din fonduri publice, într-un anume mod gândit de guvern, fără a reglementa o salarizare unitară, atât de necesară, în vederea eliminării dezechilibrelor şi haosului din sistemul bugetar”, a declarat Florin Maier, liderul Sindicatului” Mintia”.

Fii primul care comentează! despre "AVERTISMENT. Sute de angajați ai Primăriei Satu Mare amenință cu proteste"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre protest
FOTOGALERIE. Revoltă fără precedent în județ, la Căpleni! Sute de localnici în stradă

Închide