Banii donați pentru bebelușul Dorian, restituiți. Familia vă mulțumește!

Dorin Săvianu, tatăl lui Dorian – bebelușul care a pierdut lupta pentru viață după patru zile de la naștere – le mulțumește tuturor oamenilor de bine care au donat bani, dar îi roagă să nu o mai facă. Banii care au fost strânși urmează să fie restituiți.

”Am rugămintea să nu mai donaţi bani pentru Dorian, din păcate îngeraşul nostru s-a stins din viaţă în dimineaţa aceasta. Vă multumesc tuturor care aţi donat şi care m-aţi ajutat, v-aţi mobilizat toţi foarte repede ca să-mi ajutaţi copilul. Banii vă vor fi restituiţi tuturor în conturi iar cei care mi-aţi trimis prin caserie nu ştiu cum aş putea să vă restitui banii. Apreciez ajutorul tuturor, din păcate inimioara nu l-a mai ascultat pe Dorian!”, a spus Dorin Săvianu pe Facebook. 

Drama familiei Săvianu din municipiul Satu Mare a generat o solidaritate fără precedent în județul Satu Mare. Mii de persoane au făcut donații pe Facebook sau în conturile familiei, în încercarea de a-l ajuta pe micuțul Dorian. Bebelușul care s-a născut cu o gravă afecțiune la inimă și care urma să fie operat de urgență în străinătate.

Doar pe Facebook au fost strânși circa 24.000 de euro, la care se adaugă donațiile făcute direct în cont. Oamenii au donat, cu mic cu mare, de la câteva zeci de lei și până la sume de ordinul miilor de lei.

Au fost sătmăreni care au dat toate încasările localurilor realizate într-o zi. Alți sătmăreni, oameni de afaceri, au virat sume de ordinul miilor de lei. Oameni simpli, cu venituri nu foarte mari, au cedat sute de lei din puținul lor.

Iar eforturile umanitare urmau să se amplifice. În următoarele zile se pregătea un mare concert caritabil, cu artiști locali.

Reamintim că o tragedie fără margini s-a petrecut în sânul familiei Săvianu din municipiul Satu Mare. Dorian, bebelușul familiei, născut în urmă cu patru zile, a pierdut lupta pentru viață. Micuțul s-a stins astăzi, la un spital de copii din municipiul Oradea.

Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl odihnească în pace!

1 Comment on "Banii donați pentru bebelușul Dorian, restituiți. Familia vă mulțumește!"

  1. domnul sa va întărească ,nu disperați faceți alt in loc ,si va fi bine.amin

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre dramă
DRAMĂ. Dorian, bebelușul familiei Săvianu, a plecat între îngeri. Dumnezeu să-l odihnească

Închide