Bodyguard bătut crunt la localul unde au fost două crime în Satu Mare!

După ce au fost două crime la Casablanca (în 2007 a fost decapitată o barmană de către bodyguard, iar în 2018 a fost ucisă o alta barmană), în această noapte a avut loc un alt scandal de pomină. Și asta după ce un bărbat, aflat într-un grup de cinci persoane, s-a năpustit cu pumnii și picioarele asupra bodyguard-ului care asigura paza localului.

Totul s-ar fi întâmplat în jurul orei 01.00, în zona Gării de Nord din municipiul Satu Mare, au spus reprezentanții localului pentru PresaSM. Supărat că omul de ordine le-a cerut să nu mai lovească tare butoanele unui aparat de jocuri de noroc, individul a sărit la bătaie.

Bodyguard-ul a apucat să folosească spray-ul lacrimogen, dar se pare că nu i-a fost de folos. Și asta pentru că a fost călcat în picioare și…mușcat de cap! Cu toată că, susțin reprezentanții localului, s-ar fi apăsat butonul de panică, la fața locului nu ar fi ajuns intervenția firmei de pază.

Agresorul este liber în acest moment. Și mai interesant este faptul că nu a fost anunțată nici Poliția Satu Mare și nici Poliția Locală Satu Mare!


Reamintim că prima crimă a avut loc în februarie 2007. Bodyguardul Motelului Casablanca din Satu Mare și-a decapitat colega barmaniță la acea dată. Crima a avut loc pe fondul unui conflict între victimă și ucigaș, izbucnit în urma refuzului barmaniței de a introduce unui client puncte în aparatul de jocuri mecanice.

După ce și-a ucis colega, agentul a plecat liniștit acasă, el fiind reținut de polițiști, câteva ore mai târziu, din pricina unei pete de sânge aflate pe tricoul pe care îl purta. La criminal acasă, anchetatorii au găsit și o pereche de adidași ale căror tălpi se potriveau perfect cu urmele descoperite în balta de sange scurs din corpul victimei.

Reamintim faptul că în acest an a avut loc o nouă crimă oribilă în municipiul Satu Mare, la localul Casablanca din zona Gării de Nord. Totul s-a întâmplat în aluna martie, în jurul orei 03.00, atunci când R. Ștefan, în vârstă de 39 de ani, din comuna Lazuri, a sosit la Casablanca la bordul unui taximetru. După circa 10 minute acesta a părăsit locația la bordul aceluiași taximetru. Dar ce a lăsat în urma lui a fost o scenă de nedescris.

R. Ștefan a intrat în incinta localului, a lovit-o crunt pe barmană (o femeie, în vârstă de 43 de ani, din Cartierul Micro 14, municipiul Satu Mare) cu scopul de a o tâlhări și a lăsat-o să moară. Apoi, a încercat să fugă din țară, dar a fost prins la Vama Urziceni.

Fii primul care comentează! despre "Bodyguard bătut crunt la localul unde au fost două crime în Satu Mare!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre crima
HALUCINANT. Sătmăreanul care a tranșat un bărbat ar fi crezut că este un extraterestru!

Închide