Ce ma intereseaza este CV-ul acestor personaje!Pregatirea lor si locurile …

Comment on BOMBĂ. Schimbări majore în conducerea Primăriei și Consiliului Județean Satu Mare by cetatean.

Ce ma intereseaza este CV-ul acestor personaje!Pregatirea lor si locurile de munca oe care le-au avut. Sa nu ne luati cu experienta in administratie ca asta nu tine. Nu au nici unul din cei numiti experienta si nici macar nu cunosc termenul.Administratie cunosc doar cativa din asa-zisi oameni politici locali, si din cate stiu acestia sunt de la UDMR.(2-3)

Recent Comments by cetateanFOTO/VIDEO. Autonet face precizări în cazul tânărului sătmărean mort în Austria
Dumnezeu sa-l odihneasca si sincere condoleante familiei! Insa vreau sa spun ca cei de la Autonet, soferii, sunt pericol public pe sosele. Conduc fara sa respecte nici o regula de conducere. Depasesc in curbe, nu semnalizeaza viteza exagerata….si daca ati face un mic studiu veti vedea cate daune totale are …… la masinile de transport.


Povestea călugărului Mihai, care vindeca gratuit mii de oameni. Un sfânt al Sătmarului
Prostii astea cu ceaiurile!! Nu exista boala si mai ales chirurgicala care sa se vindece de la bautul de ceai.In familie cineva avea hepatita virala, afost la calugarul Mihai,i-a dat saci de ceaiuri a baut si tot tratamentul medicamentos l-a salvat.(totul verificat stintific prin analize de laborator, cu markeri virali si punctii biopsii hepatice, nu povesti). Astea sunt pentru creduli la fel ca si reclamele de la TV shop.


OPINIE: Gura lumii. ”Spiritul de turmă, cultivat de conducători şi de Biserică”
Foarte tare! Imi place!Se vede ca e scris de un om intelectual! Bravo!


FOTO. Elevă, de 10 ani, la un pas să fie violată în toaleta unei școli din Satu Mare
La asta i-as taia pen…., fara nici un drept de aparare.


Bătaie cruntă între mai mulți elevi de la ”Ioan Slavici”. Două fete la Urgențe
Vina o au parintii! Nu stiu sa-si educe odraslele, permitandu-le sa bea alcool si sa fumeze de la varsta de 15 ani. De asemenea profesorii isi au partea lor de vina, merg in excursii cu elevii si fumeaza sau beau de asemena, impreuna, ca doar sunt de gasca,nu? Politia nu-si face treaba deloc, la fel ca si oficiul pentru protectia consumatorilor care ar trebui sa inchida unitatile unde se vand minorilor bauturi alcoolice sau tigari iar politia ar trebui sa amendeze nu numai patronul localului respectiv, ci in special vanzatorul sau barmanul cu desfacerea contractului de munca.Numai prin masuri drastice se pot educa oamenii si in special prin amenzi.Altfel vorbim degeaba si va creste si mai mult agresivitatea tinerilor. Presa nu ofera modele pentru acesti tineri. Televiziunea este plina de oameni care nu au realizat nimic in viata lor,nu se pricep la nimic dar se descurca si uite asa apar modelele negative pentru ei.
Citește articolul precedent:
Szatmár megyében is növekvőtendenciát mutatnak az esetszámok

Închide