BOMBĂ. Tehnic Asist, principalul ”asfaltator” din județul Satu Mare, în insolvență


Tehnic Asist, probabil firma care a câștigat cele mai multe lucrări în județul Satu Mare, a intrat în insolvență. Reporterii PresaSM au aflat că magistrații Tribunalului Botoșani au aprobat cererea administratorului Daniel Vlas și au desemnat un administrator judiciar provizoriu.

Judecătorii i-au cerut Danielei Vlas, soția afaceristului Mirel Vlas, să depună toate actele din care să rezulte ce avere personală are, și care urmează să fie puse la dispoziția administratorului judiciar provizoriu.

Decizia magistraților Tribunalului Botoșani: Admite cererea formulată de debitoarea soc. Tehnic Asist SRL, având ca obiect deschiderea procedurii generale a insolvenţei. (…) Desemnează administrator judiciar provizoriu practicianul în insolvenţă Management Reorganizare Lichidare Iaşi SPRL (…) Stabileşte în sarcina debitoarei obligaţia de a pune la dispoziţia administratorului judiciar toate documentele informaţiile cerute cu privire la activitatea și averea debitoarei, precum şi lista cuprinzând plăţile efectuate în ultimele 6 luni anterioare deschiderii procedurii şi transferurilor patrimoniale efectuate în cei 2 ani anteriori deschiderii procedurii. (…)

Tehnic Asist are în prezent peste 16o de angajaţi, iar în 2017 a avut o cifră de afaceri de peste 113 milioane de lei, respectiv un profit de peste trei milioane de lei.

Surse susțin că această cererea de insolvenţă ar putea să ajute firma în relația cu creditorii. Și asta pentru că statul, care este principalul beneficiar al lucrărilor executate de Tehnic Asist, plătește cu întârziere lucrările executate. În unele cazuri chiar refuză să le achite, acuzând o serie de neconcordanțe de ordin tehnic.2 Comments on "BOMBĂ. Tehnic Asist, principalul ”asfaltator” din județul Satu Mare, în insolvență"

  1. ce păcat ce tine la noi ceva bun.

    View Comment
  2. Matuse Malvina | decembrie 28, 2018 at 12:53 |

    smekerii financiare, tepe lepe si etc. in Ro hotii o duc bine!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Tehnic Asist
FOTO/VIDEO. Asfaltare pe timp de noapte în Satu Mare! Se va lucra TOATĂ noaptea

Închide