Până nu se scot TIR-urile din oraș nici șanse de …

Comment on BOMBĂ. Tehnic Asist s-ar retrage din județul Satu Mare. Lucrări majore, abandonate by Foris.

Până nu se scot TIR-urile din oraș nici șanse de exterminare a gropilor, oricât de calitate ar fi drumul.

Recent Comments by Foris

Un șofer s-a dus liniștit spre casă, dar a ajuns în curtea Poliției de Frontieră Satu Mare
Nu-i voie să cumperi din magazinul duty free=fără taxe vamale? unde a greșit?


COVID-19 Satu Mare: Două cazuri noi în județ, în ultimele 24 de ore
Asta cu statisticile este de râsul lumii. Așa de mare este prevenția și toate restricțiile încât oamenii au rămas fără locuri de muncă, mulți nu pot veni acasă, banii cheltuiți, alții nu pot ieși din țară, nu pot lucra, este strigător la cer și revoltător. Deja totul pare minciună. Tinerii stau acasă că nu se pot angaja din cauza restricțiilor. Fabrici închise. Cafenele închise. restaurantele se închid. La primării nu-ți poți rezolva lucrurile doar restricționat.


Frați bătuți crunt în plină stradă de o gașcă de rromi. Poliția Satu Mare a ajuns după 40 de minute!
Vor primi amenda de 500 de lei pe care nu o vor achita și cu asta si-au făcut datoria. Instanța nu va face nimic. Asemenea cazuri au mai fost și în alte sate, la Pelișor pur și simplu au năvălit pe un tânăr in curtea sa pentru că au fost supărați pe un văr de-al lui. Nu s-a întâmplat absolut nimic. De aceea sunt curajoși. Nu plătesc amenzile, vin la muncă voluntară și se uită unul la altul jumat de zi și cu asta s-a încheiat totul. Dar voi oameni pașnici dacă doar înjurați, veți fi târâți prin instanțe și veți fi pedepsiți să vă treacă pofta și la gândul de a face vreo-un rău.


ANI cere invalidarea unui primar din județ! Judecătorii spun cu totul altceva
hotărârea judecătorească de poate ataca, in termen de 30 de zile de la publicare, dacă ANI este sigur în afirmațiile ei. Nu întotdeauna este adevărat ceea ce se hotărește, de aceea sunt recursurile.


PETIȚIE. Sătmărenii cer semafor și limitatoare de viteză pe B-dul Goga. Accidente în lanț
Atunci când se aprinde lumina verde al semaforului de la intersecția dinaintea podului CFR, toate mașinile vin de parcă sunt la concurs formula 1, fără să țină cont că poate apărea vreo trecere de pietoni sau orice pericol. limitatoare de viteză ar fi cel mai indicat, iar duminica la orele dimineții când se vine și se pleacă de la ambele biserici atunci este nevoie de agenți de circulație să-i dirijeze atât pe pietoni care traversează în lanț, atât șoferilor care se cred la formula 1.
Citește articolul precedent:
TOP. Care sunt cele mai nesigure localități din județul Satu Mare. Recorduri negative în două orașe

Închide