Bővül az ivóvízhálózat

Proiect record ApaservProiect record Apaserv

Az Apaserv Rt. székhelyén csütörtökön aláírták a megyei víz- és csatornahálózat infrastruktúrájának kiépítését célzó beruházás második kivitelezési szerződését.

Ezáltal egy 2,8 km hosszú szakaszon kibővítjük a nagytarnai és az avaspataki ivóvízhálózatot, ugyanakkor 54 vízbekötéssel Nagytarnán a szennyvízhálózat is bővül. Új csatornahálózat készül Avaspatakon, Batarcson, Ugocsakomlóson és Tamásváralján, összesen 60 kilométer hosszan 1939 csatlakozással.

Pataki Csaba, a Szatmár Megyei Tanács elnöke: a vízhálózat kibővítését szeretnénk kiterjeszteni azokra a településkre is amelyek nem szerepelnek a regionális fejlesztési tervben.

Jelenleg a Szatmár Megyei Tanács és az Apaserv Rt. prioritásai közé tartozik, hogy megszerezze a finanszírozást a 2000 fő alatti települések víz és csatornahálózatának kiépítésére is.Fii primul care comentează! despre "Bővül az ivóvízhálózat"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Apaserv
FOTO. Gafă uriașă a Apaserv. Un sătmărean s-a trezit cu o factură uriașă la apă

Închide