Este unde politia mai are dreptate dar sânt și părsivi …


Comment on Bunuri confiscate de 100.000 euro! Succes al unor polițiști începători din Satu Mare by Onelian.

Este unde politia mai are dreptate dar sânt și părsivi care umblă de-a nimicurilor….. , hei, hei cati, câți. ….

Recent Comments by Onelian

Bătrân bătut crunt de o bandă de tâlhari în județul Satu Mare! Minor (14 ani) printre agresori!
A inebunit de-a binelea specoa umană.


VOR BANI. Sute de bugetari au deschis procese pentru salarii mai mari în Satu Mare
Fiecare trage focul laoala lui; bine fac fiindcă măgari din psd fac numai nebunii, cum visează un nebun noaptea ceva ce iar umple buzunarele chit ca îi legal sau nu…, facem că putem…., int îi noi și apoi om mai vedea..! Rușine guvernului de s…….


ACUZAȚII. Sabotaj de proporții în Satu Mare?! Virus mortal ”implantat”
Este un atac fără precedent la industria alimentara a româniei, facut totul vădit intenționat pentru a putea occidentali să aibă piață de desfacere.Rușine autorităților indiriguite în domeniul că se lasă duși de nas pentru interese meschine , străine. Ce dracu de oameni conduc această țară? Rușine popor român. .


Vietnamezii au ajuns în județ. Muncesc 10 ore/zi, șase zile/săptămână
Eu nu am de lucru din 2005 august am tot căutat dar nuam găsit nici cu 400 de euro si numai bunul d-zeu știe cum mă descurc, deși am 61 de ani nu am nici un venit deși am lucrat și eu 30 de ani și din cauza stresului am ramas și fără auz.., nu am dreptul nici lapensie de boală că de…, sunt atâția care lucrează 20-25 de ani și se pensionează cu pensii babane, mai speciale.., mai.., iar cel ce cotizează nu are dreptul decât de pensii mizere și atunci cand ajungi să-i dai mai toți pe medicamente…., rușine tuturor politicienilor și parlamentarlor care fac legi doar pentru ei și clica lor….rușine, rușine. ..rușine natiune română fiindcă au ajuns să ne conducă ademenea specimene ……umane?????!


La un pas de dezastru! Virus mortal și măsuri drastice în județul Satu Mare
De ce nuse mai diminuează din efectivele de mistreți căci au impinzit peste tot fac stricăciuni și mai au și o grămadă de boli care se transmit pe diverse căi și la animalele din gospodarii, și ferme mai mari, iar autoritățile papă bani cu nemiluita pe multe prostii inutile….o nebunie în tara asta.
Citește articolul precedent:
Gest fără precedent: toți parlamentarii USR își dau demisia din Parlament, să nu aibă pensie specială

Închide