FOTOGALERIE. Goana după ștampile pentru șomaj. Bursa locurilor de muncă, imperiul șomerilor cărora nu le pasă

O nouă bursă, aceeași poveste. Pregătită cu mult entuziasm, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, ediția de primăvară, care a debutat în această dimineață, vineri, 7 aprilie, s-a transformat după doar câteva minute într-o înghesuială fără margini, dar nu pentru că sătmărenii au avut prea multă ambiție pentru a pune mâna rapid pe un loc de muncă, ci pentru simplul fapt că ștampila de șomer s-a dovedit a fi, din nou, aur curat pentru șomerii cărora nu le pasă.

Nebunia a început la ora 9.00, când oamenii s-au călcat în picioare de parcă Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Satu Mare s-a pus pe împărțit promoții unice. Majoritatea sătmărenilor a vrut doar să bifeze cât mai repede prezența la târg, ca să-și asigure în continuare șomajul. Standurile au fost luate cu asalt de grupuri disperate în căutare de ștampilă, reprezentanții firmelor fiind efectiv bulversați de țipetele și huiduielile celor care nu percepeau să plece de la bursă cu buzele umflate.

Așadar, această nouă Bursă a Locurilor de Muncă a fost din nou o mare dezamăgire, iar o analiză profundă a celor întâmplate astăzi ar trebui să fie o prioritate pentru AJOFM.

Pentru a vă oferi și câteva cifre, la bursă s-au prezentat 69 de agenți economici, pregătiți să ofere 800 de locuri de muncă.

Fii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. Goana după ștampile pentru șomaj. Bursa locurilor de muncă, imperiul șomerilor cărora nu le pasă"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre locuri de muncă
Sute de locuri de muncă vacante în județ. Lista completă

Închide