CALCULE celor de la Lidl. CÂND va începe CONSTRUCȚIA magazinului de pe Drumul Careiului

Cei de la Lidl intenționează să înceapă lucrările într-un termen cât mai scurt posibil. Unele surse au declarat pentru PresaSM.ro că cei de la Lidl speră ca în maxim două săptămâni să aibă toate avizele în vederea obținerii autorizației de construcție.

Pe cale de consecință, din momentul obținerii autorizației de construire, în maxim trei săptămâni se vor putea apuca de construcția efectivă. Și în cazul construcției magazinului Lidl se va face o licitație. Dar diferența este că aici nu există posibilitatea de a se contesta licitația și de a se bloca lucrările.

Deci, în maxim șase săptămâni cei de la Lidl au posibilitatea să dea undă verde lucrărilor.

Reamintim că cei din Consiliul Local Satu Mare au aprobat, cu 19 voturi din 20, proiectul privind construirea magazinului Lidl pe Drumul Careiului, în apropierea Bisericii Ortodoxe ”Sfinții Împărați Constantin și Elena”.

Primarul Kereskenyi Gabor spune că s-a adus o singură modificare. Este vorba despre acea perdea vegetală, care va izola viitorul magazin de Biserica ”Sfinții Împărați Constantin și Elena”.

Interesant este faptul că reprezentanții Protopopiatului Ortodox nu au mai avut nimic de obiectat, astfel încât magazinul să nu stea cu spatele la Biserică.

În orice caz, cei de la Lidl nu au fost de acord cu repoziționarea magazinului. Și asta pentru că a făcut deja câteva concesii. A renunțat la o stație de carburanți și a repoziționat anumite fluxuri tehnologice.

”Poziționarea magazinului Lidl care face obiectul documentației PUZ (Plan Urbanistic Zonal, n. red.) respectă toate prevederile legislației în vigoare. Din aceste motive, nu considerăm inoportună amplasarea în zona propusă, întrucât în zonă există deja funcțiuni comerciale active sau în curs de realizare. Accesul cetățenilor la obiective comerciale moderne va fi astfel mult îmbunătățit și concurența va constitui un avantaj pentru clienți din punct de vedere al calității produselor și al prețurilor”, se arată într-un răspuns al celor de la Lidl.

2 Comments on "CALCULE celor de la Lidl. CÂND va începe CONSTRUCȚIA magazinului de pe Drumul Careiului"

  1. Kereskenyi Mihai | noiembrie 23, 2016 at 12:09 |
  2. Kereskenyi Mihai | noiembrie 23, 2016 at 12:09 |

    De ce nimeni nu se gandeste ca ar fi mai bine sa se amenajeze un spatiu verde, sa se planteze copaci, eventual un spatiu de joaca pentru copii. Un loc unde oamenii sa vina sa se relaxeze, sa respire un aer curat. In loc de aceasta se doreste sa se betoneze, sa se faca parcari unde sa se inghesuie si sa se prajeasca oamenii pe beton vara.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Lidl
POZIȚIE. Managerul Spitalului Județean, CRITICĂ la adresa proiectelor gen Lidl

Închide