CAMPANIE. Poliția invită sătmărencele abuzate la cursuri gratuite de autoapărare!

Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare a anunțat astăzi demararea unei campanii de prevenire a abuzurilor asupra femeilor, denumită ”Violența invizivilă. Cauze, consecințe și soluții la violențele asupra femeilor”. Campania, care se va desfășura în perioada 25 noiembrie 2018 – 25 mai 2019, se bucură de un sprijin important acordat de către cei de la Alu Menziken.

În cadrul acestei campanii, Inspectoratul Județean de Poliție anunță că Asociația Club Sportiv Okinawa Satu Mare oferă un număr de 12 ședințe gratuite de karate, în care sătmărencele vor învăța tehnici eficiente de autoapărare.

Este important pentru femei să dețină astfel de cunoștințe, având în vedere că în acest au fost încălcate de către indivizi agresori un număr de 13 ordine de restricție.

Din păcate, în Românai doar 17% din cazurile de violență asupra femeilor sunt raportate, în timp ce 83% dintre victime preferă să tacă. Fie de frică, fie de rușine. Acum, Inspectoratul Județean de Poliție anunță că victimelor li se pune la dispoziție un serviciu gratuit de sprijin – denumit GR.AB – Grupul de suport pentru femei ABuzate. Serviciu înființat în acest an, cu ajutorul unor voluntari.

Victimele abuzurilor fizice și psihice pot să ceară ajutor GRATUIT de specialitate, prin accesarea acestui link ——> CLICK AICI.

DISTRIBUIȚI să afle cât mai multe victime! Vă mulțumim!

Fii primul care comentează! despre "CAMPANIE. Poliția invită sătmărencele abuzate la cursuri gratuite de autoapărare!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Poliție Județean
Șmenuri la licitațiile făcute de ANAF în Satu Mare. Îmbogățiri cu bani mărunți

Închide