Candidatul ALDE la Primărie, Cosmin Rațiu, vrea să facă la Satu Mare o bază sportivă ca la Cluj


Cosmin Rațiu, candidatul ALDE la Primăria Satu Mare, vrea să construiască la Satu Mare o bază sportivă ca cea din Cluj-Napoca. Este vorba despre baza din cartierul Gheorgheni, acolo unde locuitorii pot juca fotbal, pot face fitness în aer liber, inclusiv seniorii. În plus, facilitățile sunt gratuite.

“Una dintre proiectele pe care intenționează să le realizeze candidatul ALDE la Primăria Satu Mare, Cosmin Rațiu, este inspirat dintr-un proiect similar de la Cluj.

Baza sportivă Gheorgheni, construită pe suprafață de aproape 10 hectare în cartierul cu același nume, este o investiție de peste 20 milioane de lei realizată de Primăria Cluj-Napoca în parteneriat cu Compania Națională de Investiții.

Locuitorii cartierului și nu numai ei pot să folosească absolut gratuit, pe bază de programare pe o platformă online, numeroasele facilități ale bazei sportive care cuprinde terenuri de mini-fotbal, piste de alergare, piste de biciclete, piste de role viteză, parkour, terenuri de beach volei, tenis, baschet, aparatură penttru fitness în aer liber (inclusiv pentru seniori), platformă de bouldering (cățărări), spații de joacă pentru copii, sală de popice și tenis de masă, dar și o sală de conferințe multifuncțională”, spune Cosmin Rațiu.

În cazul în care municipalitatea nu va putea identifica un teren suficient de mare, Rațiu spune că baza sportivă poate fi împărțită în module diferite, în cartierele municipiului.

“Cosmin Rațiu vrea să vadă construită o asemenea bază sportivă și la Satu Mare sau, în lipsa unui spațiu atât de mare, module diferite pentru practicarea sportului în fiecare cartier al orașului”, a mai spus Cosmin Rațiu.Fii primul care comentează! despre "Candidatul ALDE la Primărie, Cosmin Rațiu, vrea să facă la Satu Mare o bază sportivă ca la Cluj"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre ALDE, alegeri locale 2020
Mircea Ciocan Maior – Dintr-o altă perspectivă: “Vreau un județ prosper!”

Închide