CARANTINĂ. Jumătate din Spitalul Județean, închis vizitatorilor. Măsuri severe

Ca urmare a declarării stării de epidemiei de gripă la nivel național, conducerea SJU Satu Mare a luat mai multe decizii referitoare la accesul vizitatorilor în secțiile spitalului.

Noi reguli pentru vizitatori la Spitalul Județean Satu Mare

– Fiecare pacient poate fi vizitat de o singură persoană pe durata a maximum 5 minute
– Vizitatorii vor purta, în mod obligatorii, echipament de protecție (mască) pentru prevenirea transmiterii infecțiilor pe cale aerogenă
– Măștile vor fi puse la dispoziția vizitatorilor la intrarea în secție
– Se recomandă amânarea vizitei dacă apartinătorii prezintă infecții acute respiratorii
– În cazul în care vizita este absolut necesară, pacienții vor purta mască și halat pe durata prezenței în salon
– Vizitatorilor li se recomadă să-și acopere gura și nasul cu o batistă sau șervețel umed în cazul în care strănută sau tușesc. Șervețelele vor fi aruncate la gunoi după utilizare
– Accesul vizitatorilor este permis, în limita celor 5 minute, de luni până vineri între orele 15.00-18.00 iar sâmbăta și duminica între orele 15.00-16.00.

Acces interzis pe opt secții

Este interzis accesul vizitatorilor în urmatoarele sectii: Neonatologie, Obstretică, Pediatrie, Boli Infecțioase, Terapie Intensivă, Nefrologie/Dializă, Chirurgie Plastică și Oncologie.

Pentru a evita supraaglomerarea Unității de Primiri Urgențe, pentru a preveni creșterea timpului de așteptare, pacienții care prezintă semne ale infecțiilor căiilor respiratorii sunt rugați să apeleze mai întâi la medicii de familie sau la centrele de permaneță.

Fii primul care comentează! despre "CARANTINĂ. Jumătate din Spitalul Județean, închis vizitatorilor. Măsuri severe"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.




Mai multe despre Gripă
Epidemie de gripă, declarată oficial. Numărul deceselor a ajuns la 56

Închide