Cartierul 14 mai, Mica Sicilie a Sătmarului! Bătaie în grup și legea tăcerii

Cartierul 14 Mai din municipiul Satu Mare este o Mică Sicilie. De acest fapt s-au convins reporterii PresaSM, care au primit un pont legat de o bătaie între un grup de persoane la o terasă de lângă Monumentul Victimelor Inundațiilor din 1970.

Șase- șapte persoane s-au luat la pumni și picioare din senin, pe fondul consumului de alcool. La fața locului au ajuns zeci de oameni ai legii, care au mai găsit la fața locului doar victima. Aceasta le-a spus jandarmilor că agresorii au fugit cu un taxi, dar îi recunoaște.

Jandarmii l-au îndrumat să depună plângere la Inspectoratul Județean de Poliție. Problema este că niciunul dintre martori nu recunoaște să fi văzut ceva!

Reporterii PresaSM au încercat să stea de vorbă cu martorii din zonă (barmani, oameni de la terasă, localnici) dar toți au spus că nu au văzut nimic. Interesant a fost că toți vorbeau între ei despre cele întâmplate, cu lux de amănunte.

Nici cu forțele de ordine nu au fost mai comunicativi posibilii martori. Semn că Legea Tăcerii – Omerta – funcționează perfect în Cartierul 14 Mai. Oamenii sunt, pur și simplu, terorizați de aceste bande de scandalagii.

În niciun alt loc din municipiul Satu Mare – nici măcar în zona Pieței Someș – reporterii PresaSM nu au constatat o astfel de frică a oamenilor de a vorbi.

1 Comment on "Cartierul 14 mai, Mica Sicilie a Sătmarului! Bătaie în grup și legea tăcerii"

  1. Badea Gheorghe | septembrie 20, 2018 at 08:39 |

    Nu e vorba despre nici o lege a tăcerii, bieții oameni tac de frică!
    La cât de protejați sunt infractorii în ziua de azi, de vă miră că oamenii nu se mai simt în siguranță?
    Dacă am ajuns ca un INFRACTOR CONDAMNAT PENAL DEFINITIV și cu o condamnare în primă instanță să poată modifica legile în sensul de a scăpa, ce mai vreți?

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre scandal
VIDEO. Scandal monstru în fața Poliției Satu Mare! Individ luat pe sus

Închide