Ce AMBIȚIE! Un elev care a absentat la BAC în prima sesiune, l-a luat în toamnă cu o MEDIE aproape de ZECE


Rezultatele finale, după contestații, obținute la examenul de Bacalaureat sesiunea august-septembrie 2016, s-au afișat în data de 1 septembrie la centrele de examen și sunt postate pe site-ul Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice.

În urma evaluării lucrărilor pentru care au fost depuse contestații, 7 candidați au fost declarați admiși. Din totalul de 163 contestații, în urma evaluării, pentru 97 lucrări s-a păstrat nota inițială, pentru 17 lucrări s-a acordat notă mai mare, iar pentru 49 lucrări nota după contestații este mai mică.

În conformitate cu rezultatele finale, la nivelul județului Satu Mare, din totalul de 478 candidați prezenți, au promovat examenul de Bacalaureat sesiunea august-septembrie 2016 un număr de 100 candidați, ceea ce reprezintă 20,92%.

Printre aceștia se numără și un elev care a reușit să obțină o medie aproape de ZECE. Și asta după ce în prima sesiune nu s-a prezentat la Bacalaureat din motive subiective. În orice caz, tânăra sătmăreancă a dat dovadă de o ambiție fantastică!

Este vorba despre Halmi Diana Andrea, care a obținut media 9,2! Tânăra a fost eleva Liceului de Arte ”Aurel Popp” din municipiul Satu Mare.

”Este vorba despre o elevă care a fost premiantă an de an, prezentă și premiată la diferite concursuri organizate la nivel de școală și județ. La sesiunea de bacalaureat din iunie-iulie 2016 figureaza ca neprezentat. În fapt a cerut, și  s-a aprobat amânarea prezentării pentru sesiunea din toamnă din motive personale”, a spus mama candidatei. 

Ponderea rezultatelor candidaților reușiți, pe tranșe de medii, în conformitate cu rezultatele finale, este după cum urmează:

85% cu medii cuprinse între 6-6,99

13% cu medii cuprinse între 7-7,99

1% cu medii cuprinse între 8-8,99

1% cu medii cuprinse între 9-9,99Fii primul care comentează! despre "Ce AMBIȚIE! Un elev care a absentat la BAC în prima sesiune, l-a luat în toamnă cu o MEDIE aproape de ZECE"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre educație
”CIOLANIADA” partidelor politice, faza pe școli! Cum se LUPTĂ pentru numirile de directori în Satu Mare

Închide