Gașca Zurli vine la Satu Mare! Banii din spectacole, donați pentru cumpărarea unei case familiei cu 7 copii!

Reporterii PresaSM au intrat în posesia unei informații pe care o prezentăm în premieră: sătmăreanca Mirela Retegan va dona mii de euro pentru campania inițiată de Marcela Papici, prin care se urmărește cumpărarea unei case pentru familia cu șapte copii din Tătărești. Ceea care a rămas fără casă, după ce imobilul a fost făcut scrum în urma unui incendiu produs sâmbătă, 2 februarie 2019.

Mirela Retegan – sătmăreanca care a înființat proiectul de succes ”Gașca Zurli” – susține că va dona banii strânși în urma a două spectacole care vor avea loc în municipiul Satu Mare, în data de 3 martie 2019, la Casa de Cultură a Sindicatelor!

Așadar, dragi sătmăreni, veniți cu mic cu mare la spectacol și astfel vom fi cu toții solidari cu familia Kajtar. DISTRIBUIȚI să vină cât mai multă lume la spectacol!

Între timp, campania pentru strângerea de fonduri – inițiată de Marcela Papici – continuă. Și asta pentru a se strânge suma de bani necesară pentru achiționarea și mobilarea unei case.

Donațiile se pot face în următoarele conturi:

Banca Transilvania

Titular Papici Marcela – Pr Libotean Florin

Cont LEI RO24BTRLRONCRT0146227501

Cont EURO RO71BTRLEURCRT0146227501

Cont LIRE. RO29BTRLGBPCRT0146227501

Cont DOLARI. RO75BTRLUSDCRT0146227501

Multumim pentru donațiile dvs!

Va rog distribuiți sa ajunga mesajul la cat mai multi oameni de bine!

Reamintim că o dramă s-a produs sâmbătă dimineață în localitatea Tătărești, județul Satu Mare. În jurul orei 06.00, a izbucnit un incendiu la locuința unei familii cu șapte copii. Incendiul a izbucnit de la un scurt-circuit electric, iar părinții au reușit să îi salveze pe toți copiii. Din păcate, nu au mai putut salva nimic altceva, toată agoniseala fiind făcută scrum.

Prin grija autorităților și comunității locale, familia a fost mutată de urgență într-o clădire în care funcționa fosta farmacie. Oamenii de bine le-au dus saltele, obiecte de mobilier, o sobă pentru a se încălzi și a-și prepara mâncarea, haine, respectiv alimente neperisabile.

Părinții și cei șapte copii (patru fete de 2 ani și jumătate, 5 ani, 10 ani, 18 ani și 3 băieți de 13 ani, 14 ani și 16 ani) au nevoie de sprijinul întregii comunități județene. Se încearcă strângerea de fonduri pentru a construi o nouă locuință pentru cele nouă suflete năpăstuite de soartă.Fii primul care comentează! despre "Gașca Zurli vine la Satu Mare! Banii din spectacole, donați pentru cumpărarea unei case familiei cu 7 copii!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre solidaritate
Povestea sătmărencei însărcinate, care vrea să-și dea spre adopție copilul. Caută ”părinți” via Facebook

Închide