Ce LOVITURĂ! PATRU sătmăreni acuzați de CRIMĂ, rejudecați la Satu Mare

Judecătorii Curții de Apel Oradea au DESFIINȚAT total sentința Tribunalului Satu Mare prin care Lingurar Bela, Varga Cristian, Lakatos Giani şi Toma Lajos Miklos au fost condamnați pentru omor.

”În baza art. 421 pct. 2 lit. b Cod de procedură penală, admite apelurile declarate de inculpaţii Lingurar Bela, Varga Cristian, Lakatos Giani şi Toma Lajos Miklos împotriva sentinţei penale nr. 144/05.10.2016 pronunţată de Tribunalul Satu Mare, pe care o desfiinţează în totalitate şi dispune rejudecarea cauzei de către Tribunalul Satu Mare, ţinând cont de considerentele prezentei decizii”, se arată în motivarea instanței pronunțate în data de 8.11.2016.

Totuși, judecătorii orădeni au menţinut ca legală şi temeinică măsura arestării preventive a inculpaţilor Lingurar Bela, Varga Cristian, Lakatos Giani şi Toma Lajos Miklos.

Lingurar Bela, Toma Lajos Miklos, Lakatos Giani și Cristian Varga, adică cei patru indivizi acuzați că au ucis-o pe Ileana Nagy, o bătrână de 81 de ani din Micula, anul trecut, au fost condamnați la ani grei de pușcărie.

Concret, judecătorii Tribunalului Satu Mare i-a condamnat pe Lingurar Bela, Toma Lajos Miklos și Lakatos Giani la 18 ani, iar Cristian Varga la 12 ani de pușcărie.

Reamintim că lucrătorii Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Satu Mare au fost alertaţi de către localnicii din Micula după ce o femeie, în vârstă de 81 de ani, din comuna Micula, a fost găsită fără suflare în propria casă. Vecinii au găsit ușa închisă, fapt care le-a trezit suspiciunea. După ce au forţat uşa, din cauza faptului că femeia nu răspundea la apelurile verbale, vecinii au găsit-o pe aceasta fără suflare. Vecinii se arată miraţi de gestul criminalului, în condiţiile în care femeia nu ar fi avut lucruri de valoare şi nu era cunoscută ca având vreo pensie mai substanţială.

 

1 Comment on "Ce LOVITURĂ! PATRU sătmăreni acuzați de CRIMĂ, rejudecați la Satu Mare"

  1. silaghi felicia lucia | noiembrie 10, 2016 at 13:40 |

    Intotdeauna am spus si voi spune mereu ca Justitia tre buie respectata dar si Justitia prin reprezentanti ei sunt obligati a privi,analiza si da sentinte justificate si argumentate absolut corect in functie de caz.A lua o decizie incorecta sau partial corecta poate schimba unica viata a unui om ptr totdeauna .Judecatorii de caz sunt obligati moral,profesionalsa trateze impartialsi cu maxima seriozitate pe fiecare cetatean care ajunge la bara in fata domniilor lor.Nu este din pacate singurul caz de acest gen …la care se revine asupra rejudecarii lui.Sigur ca da voi spune si faptul ca pedeapsa ptr faptele savarsite trebuieste asumata si executata de cei care sunt ,,certati,, cu legea .

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre criminal
CRIMINALUL care a UCIS în bătaie un careian, TRIMIS în judecată

Închide