Ce spun medicii despre minora (14 ani) internată fără a beneficia de tratament

Conducerea Spitalului Județean Satu Mare a remis o replică cu privire la pacienta minoră, în vârstă de 14 ani, care ar fi fost ținută în spital fără a primi niciun tratament. Și asta pentru că medicii nu au găsit nicio afecțiune de natură anatomică.

UPDATE: Tânăra este în prezent în afara oricărui pericol. Aceasta este în deplinătatea capacităților sale fizice și se poate deplasa fără nicio problemă. Familia dorește să le mulțumească medicilor pentru întreaga activitate depusă în favoarea fiicei lor. 

Redăm mai jos poziția Spitalului Județean Satu Mare:

”Pacienta la care faceți referire, o tânără în vârstă de 14 ani, a fost internată în Secția de Boli Infecto Contagioase Pediatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, în intervalul 21-25 ianuarie, cu diagnosticul ”Stare post viroză respiratorie. Sindrom cefalgic. Tulburări de mers”.

În intervalul mai sus menționat, conform foii de observație, pacienta a urmat un tratament complex cu antibiotice, antiinflamatoare, antialgice și vitamine. Pacienta a fost supusă mai multor investigații de laborator, radiografii, CT cranian, puncție lombară, consult ortopedic etc. Menționăm faptul că medicul din cadrul secției i-a propus mamei internarea alături de fetiță, fapt refuzat de aceasta.

În data de 25 ianuarie 2020, pacienta a fost externată în stare ameliorată cu recomandarea de a reveni, la nevoie, la un consult de specialitate în cadrul Ambulatoriului Integrat. Mai precizăm că, din epicriza întocmită la externare, din relatările personalului medical din cadrul secției, nu reiese, sub nicio formă, faptul că pacienta ar fi ”paralizat din cauza consumului nervos”. Și nici din alte motive”.

Fii primul care comentează! despre "Ce spun medicii despre minora (14 ani) internată fără a beneficia de tratament"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Spitalul de Boli Contagioase
De nervi, o minoră (15 ani) ar fi paralizat în Spitalul de Contagioase Satu Mare

Închide