Cei de la NEPI au obținut documentele necesare. La un pas de a da drumul la lucrări

Cei de la New Europe Property Investments au obținut deja certificatul de urbanism din partea Primăriei Satu Mare. În acest moment, consilierii locali din Satu Mare așteaptă doar Planul Urbanistic Zonal pentru a-l putea dezbate și supune votului, iar mai apoi se vor putea demara lucrările și obține autorizația de construcție.

De altfel, Alex Morar, CEO-ul NEPI, a declarat pentru Capital.ro, că anul acesta firma va fi foarte agresivă pe autorizări, amintind şi de proiectul de la Satu Mare.

”Anul acesta avem în plan câteva tranzacţii mai mari în România. Acum suntem agresivi pe autorizări. Avem 5-6 proiecte în autorizare, printre care pentru centrele comerciale din Târgu Mureş, Satu Mare şi Râmnicu-Vâlcea. Malluri funcţionale de vânzare nu prea sunt care să ne intereseze în acest moment“, a spus Alex Morar.

PresaSM.ro a intrat în posesia unui document  care indică cu exactitate suprafața pe care va fi dezvoltat viitorul Shopping City al celor de la NEPI în municipiul Satu Mare.

Este vorba despre 28.700 de metri pătrați, iar cei de la NEPI se bazează pe 123.000 de cumpărători din zona municipiului Satu Mare, respectiv 288.000 de clienți într-o rază de 45 de minute de mers cu mașina.

Conform aceleiași surse, construcția va începe în prima parte a acestui an, urmând să fie inaugurat la sfârșitul anului.

Conform documentului, NEPI va investi în municipiul Satu Mare 40 de milioane de euro. Până în acest moment, cei de la NEPI dețin OPT loturi de teren destinat construirii, în suprafață totală de 53,735 metri pătrați.

Redacția PresaSM.ro a obținut – în exclusivitate – poziția celor din conducerea New Europe Property Investments (NEPI), fondul de investiții care va investi în Shopping City-ul Satu Mare, fostul proiect Mega Mall.

”Ne bucură că proiectul NEPI din Satu Mare este de interes. Momentan, se lucrează la ultimele detalii legate dezvoltarea proiectul și, pentru că ne dorim să creăm acolo cea mai bună soluție comercială pentru oraș, planurile inițiale au suferit modificări”, a declarat, pentru PresaSM.ro, Corina Olteanu.

nepi

Fii primul care comentează! despre "Cei de la NEPI au obținut documentele necesare. La un pas de a da drumul la lucrări"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre NEPI
Anunț OFICIAL. Când va începe și finaliza construcția Shopping City în Satu Mare

Închide